Filmele cu Brenda Fricker

  • Brenda Fricker

    Brenda Fricker

    79 de ani
    Data nașterii: 17.02.1945
    Locul nașterii: Dublin, Ireland
    Oscaruri:
  • The Miracle Club (2023)

    Clubul miracolelor

    Regia: Thaddeus O'Sullivan
    15 0
    6.3
  • The Stone of Destiny spune povestea fascinantă și reala a patru tineri studenți care, în 1951, au păcălit autoritățile britanice și au reușit să fure Stone of Scone - simbol al mândriei scotiene - și să-l ducă înapoi în țara de origine.

    Regia: Charles Martin Smith
    4 0
    6.7
  • Tara Road (2005)

    Schimb de case

    Doua femei – una de nationalitate americana, cealalta irlandeza – fac schimb de case si isi schimba fundamental cursul vietilor.

    Regia: Gillies MacKinnon
    1 0
    6.0
  • Rory O'Shea Was Here (2004)

    Înăuntru dansez

    Povestea a doi prieteni, ambii suferind de handicapuri fizice severe, care iau viața pe cont propriu și o trăiesc la maximum, cu bunele și relele ei.

    Regia: Damien O'Donnell
    4 0
    7.7
  • Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss (2004)

    Sună-mă - Povestea lui Heidi Fleiss

    Regia: Charles McDougall
    1 0
    5.5
  • La mijlocul anilor '90, Dublin era un teritoriu al violenței și al bandelor de traficanți de droguri. Cel mai temut adversar al baronilor drogurilor nu este poliția, ci o ziaristă pe nume Veronica Guerin (Cate Blanchett).

    Regia: Joel Schumacher
    11 1
    6.8
  • War Bride (2001)

    Nevastă de soldat

    Anna Friel interpreteaza rolul unei fete curajoase din Londra, care se lupta cu necazurile din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, intr-o drama romantica. In 1940, in timp ce Londra era supusa bombardamentelor cunoscute sub numele de...

    Regia: Lyndon Chubbuck
    1 0
    6.7
  • Durango (1999)

    Povestea luptei pentru supravietuire a unor crescatori de vite din Irlanda in vremea celui de-al doilea razboi mondial. Cativa crescatori de vite nu pot obtine un pret bun pentru vitele lor din cauza lacomului om de afaceri Fester McCarthy, care a...

    Regia: Brent Shields
    1 0
    6.4
  • Moll Flanders (1996)

    Filmul prezinta calatoria prin viata a unei femei, Moll Flanders, care, in ciuda faptului ca s-a nascut intr-un mediu ostil, reuseste prin propriile forte sa-si urmareasca visul fara a-si incalca principile morale.

    Regia: Pen Densham
    2 0
    6.4
  • A Time to Kill (1996)

    O vreme pentru a ucide

    Daca un tata negru ucide violatorii albi ai fetitei lui de 10 ani, daca oroarea se intimpla intr-un stat american din Sud si daca, pe deasupra, reinvie pornirile rasiste, atunci acesta nu este un proces obisnuit. Deci, vinovat sau nevinovat?

    Regia: Joel Schumacher
    48 0
    7.5
  • Angels in the Outfield (1994)

    Echipa de ingeri

    Regia: William Dear
    0 0
    6.2
  • So I Married an Axe Murderer (1993)

    Însurat cu o criminală

    Charlie, un poet de duzina, nu are noroc la femei pana cand, intr-o buna zi, o intalneste pe Harriet, fata perfecta. Aceasta lucreaza intr-o macelarie si, in ciuda meseriei pe care o are, pare sa fie cea mai dulce si iubitoare femeie din lume.

    Regia: Thomas Schlamme
    6 0
    6.5
  • The Field (1990)

    Câmpul dragostei

    Irlanda, 1930. Un barbat, care a transformat un teren inchiriat intr-o proprietate cu potential, apropape ca innebuneste cand vaduva care il detine decide sa-l vanda la licitatie.

    Regia: Jim Sheridan
    7 0
    7.3
  • My Left Foot (1989)

    Piciorul meu stâng

    Povestea lui Cristy Brown e o poveste a triumfului asupra nenoricirilor vietii. Piciorul meu stang este o pelicula extraordinara bazata pe povestea reala a unui barbat inzestrat cu o nesecata dragoste de viata si pasiune pentru tot ceea ce ofera ea.

    Regia: Jim Sheridan
    Oscar-uri:
    12 0
    7.8