Filmele și serialele cu Brenda Vaccaro

  • Brenda Vaccaro

    Brenda Vaccaro

    84 de ani
    Data nașterii: 18.11.1939
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • The Clapper (2017)

    Un nou-venit își câștigă cu greu existența în Los Angeles ca spectator profesionist, dar viața sa se complică atunci când ajunge în centrul atenției.

    Regia: Dito Montiel
    6 0
    5.2
  • Gypsy (2017)

    Scenariul: Lisa Rubin
    29 3
    6.7
  • Kubo and the Two Strings (2016)

    Kubo și lăuta magică

    Istețul Kubo duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării. Existența liniștită îi e dată însă peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut.

    Regia: Travis Knight
    25 0
    7.7
  • You Don't Know Jack (2010)

    Tu nu-l ști pe Jack

    Fostul patolog Kevorkian începe o cruciadă pentru a oferi ceea ce consideră o opțiune umană și demnă pentru bolnavii în fază terminală - sinuciderea asistată. Kevorkian începe să-și ofere serviciile unei clientele recunoscătoare și tot mai numeroase.

    Regia: Barry Levinson
    8 2
    7.5
  • Johnny Bravo (1997)

    Johnny Bravo cel înfumurat, blond și plin de bicepși, este darul făcut de Dumnezeu femeilor și cel mai bun fiu din lume. Sau cel puțin așa crede el. Până la urmă trufia se plătește.

    Scenariul: Van Partible, Jed Spingarn, Butch Hartman
    0 0
    7.2
  • The Mirror Has Two Faces (1996)

    Cele doua fețe ale dragostei

    Rose si Gregory, amandoi profesori, se intalnesc dupa ce sora lui Rose raspunde (in numele acesteia) unui anunt matrimonial dat de Gregory. Patit in ale amorului, Gregory incearca sa-si gaseasca o partenera fata de care sa nu simta nicio atractie.

    Regia: Barbra Streisand
    21 1
    6.6
  • Love Affair (1994)

    Poveste de dragoste

    Mike (Warren Beatty) si Terry (Annette Bening) sunt ei insisi surprisi de faptul ca s-au indragostit atat de puternic. Dar cum amandoi au deja parteneri, hotarasc sa-si faca ordine in viata si se intalneasca din nou dupa 3 luni...

    Regia: Glenn Gordon Caron
    6 0
    6.0
  • Red Shoe Diaries (1992)

    Jurnalul pantofului roșu

    Regia: Zalman King
    2 0
    5.2
  • The Masque of the Red Death (1989)

    Masca morții roșii

    Regia: Alan Birkinshaw
    0 0
    3.8
  • Cookie (1989)

    Cookie este fiica mafiotului Dino Capisco care tocmai si-a ispasit o pedeapsa de 13 ani de inchisoare. Odata iesit de la racoare, Dino are de gand sa recupereze toata vremea pierduta. Pe langa faptul ca intentioneaza sa regleze conturi vechi el...

    Regia: Susan Seidelman
    3 0
    5.4
  • Deceptions (1985)

    Decepții

    Stephanie si Sabrina sunt surori gemene. In vreme ce Stephanie este casnica si nu pare deloc multumita cu viata ei, sora ei locuieste la Londra si are o cariera de succes. Intr-o vacanta petrecuta in Venetia, cele doua hotarasc sa faca schimb de...

    1 0
    7.1
  • Supergirl (1984)

    Superfata

    Are o forta supranaturala. Poate zbura. Poate vedea in infrarosu. Este invincibila si mai presus de orice, crede in dreptate. Aceasta este Kara, verisoara lui Superman. Ea a supravietuit cataclismului care a distrus planeta Krypton.

    Regia: Jeannot Szwarc
    16 2
    4.4
  • Airport '77 (1977)

    Aeroport '77

    Un luxos aparat de zbor 747 care, pe langa pasageri, transporta o pretioasa incarcatura constand dintr-o colectie de arta ce cuprinde inestimabile picturi de Rembrandt, Renoir, Picasso, este deturnat de catre un comando format din trei indivizi.

    Regia: Jerry Jameson
    13 0
    5.8
  • Capricorn One (1977)

    Capricornul Unu

    "Capricorn One" este un punct de control care apartine NASA. Cand una dintre misiuni este pe cale sa esueze, atat sub ochii presedintelui SUA cat si ai altor oameni influenti, se hotaraste ca misiunea spatiala pe marte sa fie simulata doar cu...

    Regia: Peter Hyams
    24 0
    6.8
  • Midnight Cowboy (1969)

    Cowboyul de la miezul nopții

    Filmul ii prezinta pe Dustin Hoffman si Jon Voight, unul in rolul unui puscarias, celalalt al unui escroc din Texas, care incearca sa supravietuiasca in conditiile dure de pe strazile din New York.

    Regia: John Schlesinger
    Oscar-uri:
    19 1
    7.8