Filmele și serialele cu Brent Spiner

  • Brent Spiner

    Brent Spiner

    75 de ani
    Data nașterii: 02.02.1949
    Locul nașterii: Houston - Texas - USA
  • Star Trek: Picard îl readuce în prim-plan pe Sir Patrick Stewart, în rolul legendarului Jean-Luc Picard, jucat timp de șapte sezoane în Star Trek: Generația Următoare. Noul serial va conduce acest personaj legendar într-o etapă inedită a vieții sale.

    Scenariul: Akiva Goldsman, Michael Chabon, Kirsten Beyer
    1079 27
    7.5
  • Independence Day: Resurgence (2016)

    Ziua Independenței: Renașterea

    Acțiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra, să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor, asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele SUA.

    Regia: Roland Emmerich
    157 11
    5.2
  • Outcast (2016)

    Scenariul: Robert Kirkman
    21 3
    7.3
  • Regia: D.C. Hamilton
    10 3
    5.1
  • Superhero Movie (2008)

    Comedie cu supereroi

    Dupa ce este muscat de o libelula mutant, liceanul coate goale Rick Riker incepe sa dezvolte super-puteri. Forta musculara creste pana la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevarata armura imposibil de penetrat.

    Regia: Craig Mazin
    32 4
    4.7
  • Material Girls (2006)

    Săracele fete bogate

    Tanzie si Ava Marchetta sunt ”Saracele fete bogate”. Doua surori instarite, care au avut dintotdeauna tot ce au dorit. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand compania familiei se confrunta cu un scandal monstruos, care duce la faliment.

    Regia: Martha Coolidge
    3 0
    3.9
  • Threshold (2005)

    Pragul

    “Punct de criza” este un serial plin de suspans, despre o echipa de experti, adusi impreuna dupa ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a aterizat in oceanul Atlantic. Dr. Molly Anne Caffrey (Carla Gugino)...

    Scenariul: Bragi Schut
    6 0
    7.2
  • The Master of Disguise (2002)

    Maestrul deghizărilor

    1000 DE FETE... SI NICI UN SINGUR INDICIU. Pistachio Disguisey este un simplu chelner care afla intr-o buna zi este de fapt membrul unei familii care se pricepe foarte bine la deghizari. Tatal lui, insa saturat de necazurile si primejdiile pe...

    Regia: Perry Andelin Blake
    1 1
    3.3
  • Dupa ce sunt indreptati de catre Federatie catre planeta Romulus, echipajul de pe Enterprise descopera ca de fapt Romulanii nu vor sa negocieze un tratat de pace, ci vor sa atace Pamantul.

    Regia: Stuart Baird
    46 0
    6.4
  • South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999)

    South Park: Mai mare, mai lung și necenzurat

    South Park este un orăşel liniştit, cu cetăţeni paşnici, până când un eveniment tulburător şi revoltător îi aduce localnicii în situaţia de a declanşa orebeliune fără seamăn

    Regia: Trey Parker
    4 0
    7.7
  • Star Trek: Insurrection (1999)

    Star Trek: Insurecția

    Locotenent-comandantul Data are misiunea de a studia rasa Ba'ku, dar in timpul cercetarilor incepe sa-si puna intrebari si sa se teama de propria sa existenta.

    Regia: Jonathan Frakes
    44 0
    6.4
  • Out to Sea (1997)

    Afară pe mare

    Ajuns la faliment din cauza pasiunii sale pentru pariuri, Charlie, un batranel simpatic, isi planuieste cu grija ceea ce ar trebui sa fie marea (si ultima) sa lovitura: o vacanta in Marea Caraibelor, unde sa-si gaseasca o aleasa cu un portofel plin.

    Regia: Martha Coolidge
    14 0
    6.1
  • Star Trek: First Contact (1996)

    Star Trek: Primul Contact

    In aceasta noua aventura Star Trek, echipajul de pe Enterprise trebuie sa lupte contra Borgilor, o rasa de extraterestri pe jumatate fiinte organice si pe jumatate masini, care se intorc inapoi in timp.

    Regia: Jonathan Frakes
    56 0
    7.6
  • Independence Day (1996)

    Ziua Independenței

    Aparitia unor imense nave spatiale se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: o mare ofensiva impotriva invadatorilor.

    Regia: Roland Emmerich
    Oscar-uri:
    126 2
    7.0
  • Star Trek: Generations (1994)

    Star Trek: Generații

    Data stelarã: sec. 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare Kirk, Scott si Chekov sunt oaspeti la bordul noii nave Enterprise–B. Un zbor de testare ia o turnurã neasteptatã când Enterprise întânleste nave blocate în Nexus, o undã misterioasã de energie.

    Regia: David Carson
    59 1
    6.6