Filmele și serialele cu Brían F. O'Byrne

  • Brían F. O'Byrne

    Brían F. O'Byrne

    56 de ani
    Data nașterii: 16.05.1967
    Locul nașterii: Mullagh, County Cavan, Ireland
  • Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector (2020)

    Lincoln: Colecționarul de oase

    Criminalul în serie Colecționarul de oase, care a îngrozit New York-ul, a dispărut dintr-o dată. Trei ani mai târziu, când o crimă elaborată indică revenirea lui, fostul detectiv și geniu criminalistic Lincoln e obligat să revină de la pensie.

    Scenariul: Mark Bianculli, VJ Boyd
    38 3
    6.8
  • Sergio (2020)

    Pe fundalul haosului provocat de invazia americană în Irak, diplomatul ONU Sérgio Vieira de Mello este trimis în cea mai periculoasă misiune a carierei sale, în timpul căreia viața lui ajunge să atârne de un fir de păr.

    Regia: Greg Barker
    29 6
    6.2
  • Nightflyers (2018)

    O producţie Syfy, serialul se bazează pe o povestire a lui George R.R. Martin şi descrie aventurile terifiante ale echipajului unei expediţii stelare ce ar trebui să realizeze primul contact cu o rasă extraterestră.

    Scenariul: Jeff Buhler
    31 8
    5.9
  • Saints & Strangers (2015)

    Sfinți și străini

    8 1
    7.0
  • Aquarius (2015)

    La sfârșitul anilor 60 un un detectiv cu o viata personala complicata îl urmărește pe Charles Manson un criminal, proxenet și liderul unui cult care racoleaza femei vulnerabile.

    Scenariul: John McNamara
    12 2
    7.0
  • Queen & Country (2014)

    Pentru regină și țară

    Queen and Country își desfășoară acțiunea în anii ’50 și se concentrează asupra unui tânăr englez, crescut la Londra în timpul Celui de-al doilea Război Mondial, care se alătură armatei britanice pentru a lupta în Războiul din Coreea.

    Regia: John Boorman
    9 1
    6.2
  • Prime Suspect (2011)

    Scenariul: Lynda La Plante, Alexandra Cunningham
    9 0
    7.3
  • Miniseria HBO MILDRED PIERCE, cu Kate Winslet în rolul principal, dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941. Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, ce se...

    5 2
    7.6
  • Brooklyn's Finest (2009)

    Polițiști în Brooklyn

    Trei polițisti din Brooklyn, fără nicio conexiune între ei, ajung purtați de întâmplare în aceeași situație foarte periculoasă.

    Regia: Antoine Fuqua
    31 1
    6.7
  • FlashForward (2009)

    Flash Forward: Amintiri din viitor

    Un eveniment misterios face ca aproape toţi oamenii de pe planetă să-şi piardă simultan cunoştinţa pentru 2 minute şi 17 secunde, timp în care aceştia au viziuni cu ceea ce pare a fi viaţa lor peste şase luni - un "flashforward" global. O echipă...

    Scenariul: Brannon Braga, David S. Goyer
    8 1
    7.6
  • The International (2009)

    The International: Puterea banului

    Luis Salinger, agent al Interpolului, este hotarat sa aduca in fata justitiei una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Ajutat de procuroarea Eleanor Whitman, Salinger ajunge sa descopere zeci de activitati ilegale ale bancii.

    Regia: Tom Tykwer
    30 1
    6.5
  • Before the Devil Knows You're Dead (2007)

    Înainte ca diavolul să afle că ai murit

    Andy si Hank sunt într-o pasa proasta si au nevoie de bani. Cei doi frati gasesc o solutie nu prea inspirata, aceea de a jefui magazinul de bijuterii al parintilor lor. Desi planul parea foarte bine elaborat, lucrurile iau o întorsatura neasteptata.

    Regia: Sidney Lumet
    18 0
    7.3
  • No Reservations (2007)

    Fără rețineri

    Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

    Regia: Scott Hicks
    24 3
    6.3
  • Brotherhood (2006)

    Frăția

    Scenariul: Blake Masters
    1 0
    7.7