Filmele cu Brian Haley

  • Brian Haley

    Brian Haley

    61 de ani
    Data nașterii: 12.02.1963
    Locul nașterii: Seattle, Washington, USA
  • Gran Torino (2008)

    Walt Kowalski, un veteran al războiului din Coreea, privește cu ochi răuvoitori la lumea în continuă schimbare din jurul sau.

    Regia: Clint Eastwood
    43 2
    8.1
  • The Man Who Wasn't There (2001)

    Confesiunea unui anonim

    Cand in oras isi face aparitia un strain ciudat care vrea sa faca avere investind intr-o spalatorie chimica, lui Ed ii vine ideea unei scrisori de santaj de pe urma careia spera sa se imbogateasca, dar sa se si razbune.

    Regia: Joel Coen
    16 0
    7.5
  • The Thirteenth Year (1999)

    Al treisprezecelea an

    Regia: Duwayne Dunham
    0 0
    5.9
  • McHale's Navy (1997)

    Un echipaj trăsnit

    Cel mai tacanit echipaj din Marina Statelor Unite revine in aceasta comedie spumoasa cu Tom Arnold in rol principal. Acesta este locotenent comandorul in rezerva Quinton McHale care isi traieste linistit batranetile la bordul unui vechi cuirasat...

    Regia: Bryan Spicer
    6 1
    4.5
  • Baby's Day Out (1994)

    Sunt plecat în oraș

    Ce face un bebeluș de 9 luni când se plictisește? Pleacă la plimbare. Cel puțin asta face Bink. Scapă de sub supravegherea părinților și se târăște în stradă. De acum, pentru el începe o aventură incredibilă, iar pentru părinții lui începe coșmarul.

    Regia: Patrick Read Johnson
    22 0
    6.2
  • Always (1989)

    Întotdeauna

    Pete Sandich si prietenul lui, Al Yackey, sunt piloti utilitari. Cand un incendiu izbucnea intr-o padure, ei erau chemati primii. Lupta cu focurile era meseria lor. Pete gaseste dragostea adevarata, dar nu renunta la slujba. Cand risca prea mult,...

    Regia: Steven Spielberg
    6 2
    6.4