Filmele și serialele cu Brian Kerwin

  • Brian Kerwin

    Brian Kerwin

    74 de ani
    Data nașterii: 25.10.1949
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Hindsight (2015)

    Scenariul: Emily Fox
    1 0
    7.5
  • 27 Dresses (2008)

    27 de rochii

    Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion in dragoste este sa fie domnisoara de onoare la nuntile prietenelor ei. Dupa 27 de astfel de evenimente (si de rochii), ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare chiar surorii ei.

    Regia: Anne Fletcher
    17 1
    6.1
  • Unlikely Angel (1996)

    Un altfel de înger

    In urma unui accident mortal, cantareata Ruby Diamond (Dolly Parton) il intalneste pe Sfantul Petru la portile Raiului. Pentru ca in timpul vietii Ruby nu a avut grija decat de propia persoana, Sfantul Petru o trimite inapoi pentru a isi castiga...

    Regia: Michael Switzer
    4 0
    6.3
  • Jack (1996)

    Jack, un baiat de 10 ani cu o minte pe masura, are trupul unui barbat de 40 de ani. Cresterea sa biologica accelerata a fost cauzata de o boala congenitala care ii face corpul sa imbatraneasca de patru ori mai repede decat in mod normal.

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    5.8
  • Love Field (1993)

    Câmpul dragostei

    Lurene Halett (Michele Pfeiffer) nu se deosebeste de femeile casatorite ale Texas-ului anilor '60 decat prin obsesia sa pentru familia Kennedy si mai ales pentru Jackie. Afland despre vizita lor in Dallas, Lurene se grabeste la aeroport.

    Regia: Jonathan Kaplan
    5 1
    6.5
  • King Kong Lives (1986)

    King Kong trăiește

    Kong cade din turnurile gemene dar supravietuieste. Cu toate acestea, inima lui este slabita, așa că este înlocuită cu una artificială. Totul este bine până când simte că există undeva o femela și pleaca sa o caute.

    Regia: John Guillermin, Charles McCracken
    8 0
    3.9