Filmele cu Brian McNamara

  • Brian McNamara

    Brian McNamara

    63 de ani
    Data nașterii: 21.11.1960
    Locul nașterii: Long Island, New York, USA
  • My Southern Family Christmas (2022)

    Crăciun cu familia mea

    Regia: Emily Moss Wilson
    0 0
    7.0
  • Hallowed Ground (2007)

    Blestem din trecut

    Dupa ce ajunge intr-un orasel ciudat, o tanara afla ca venirea ei acolo a fost prevestita cu un secol inainte de catre preotul care a descoperit orasul si ca acum trebuie sa joace un rol vital in terifianta renastere a preotului.

    Regia: David Benullo
    1 0
    4.4
  • Lost Signal (2006)

    Bazat pe fapte reale si prezentandu-se ca un "Shining" modern, Lost Signal ii prezinta pe Kevin si Tiffany care, plecand de la o petrecere de revelion, incep sa se piarda cu firea pana la a lupta intens cu proprii demoni pe masura ce incearca sa...

    Regia: Brian McNamara
    1 0
    3.8
  • A Diva's Christmas Carol (2000)

    Magia Crăciunului

    Pentru Ebony Scrooge (Vanessa Williams), o cântăreaţă pop de succes, Crăciunul este doar o altă zi din an - încă o zi în care îşi exploatează prietenii, îşi insultă rudele şi profită de cei necăjiţi. Până când, într-un ajun de Crăciun, soarta...

    Regia: Richard Schenkman
    1 0
    6.4
  • Punctul zero (1996)

    Coproductie romano-americana, acest film este cronica fictionalizata a unei misiuni super-secrete cu implicatii globale. Doi agenti speciali CIA sosesc in Romania cu trei obiective clare.

    Regia: Sergiu Nicolaescu
    0 0
    4.1
  • Mystery Date (1991)

    Întâlnire misterioasă

    Tom visează la o întâlnire cu blonda de vizavi. Norocul îi surâde când fratele lui îi împrumută maşina şi nişte bani pentru a putea s-o scoată pe fată în oraş. Ceea ce trebuia să fie o noapte frumoasă, se transformă, însă, într-una de coşmar.

    Regia: Jonathan Wacks
    6 0
    6.0
  • Arachnophobia (1990)

    Arahnofobia

    Un orasel linistit este victima invaziei unor paianjeni otravitori, iar cel care trebuie sa-i salveze pe locuitori este un doctor care sufera de arahnofobie.

    Regia: Frank Marshall
    5 0
    6.5
  • Tennessee Waltz (1989)

    Nopți în Tennessee

    Coșmarul începe când un tânăr avocat britanic este catapultat în relația periculoasă dintre un tâlhar de bănci și o frumoasă autostopistă.

    Regia: Nicolas Gessner
    2 0
    5.4
  • Caddyshack II (1988)

    Pădurea snobilor 2

    Milionarul Jack a muncit din greu pentru fiecare cent adunat. Cand fiica lui se indragosteste de un baiat de familie buna, iar tanarul vrea să-i inscrie in clubul de golf frecventat de crema societatii, milionar va avea o surpriză neplăcută.

    Regia: Allan Arkush
    9 0
    3.8
  • Short Circuit (1986)

    Scurt circuit

    Nr 5 este numele robotului creat de Dr. Cosby in Nova Laboratoires. In timpul unei conferinte, robotul pleaca din laborator si intalneste o fata care ii va demonstra ca este capabil de sentimente umane.

    Regia: John Badham
    14 0
    6.6