Filmele și serialele cu Brian Tyree Henry

 • Brian Tyree Henry

  Brian Tyree Henry

  42 de ani
  Data nașterii: 31.03.1982
  Locul nașterii: Fayetteville, North Carolina, USA
 • Godzilla x Kong: The New Empire (2024)

  Godzilla x Kong: Un nou imperiu

  Regia: Adam Wingard
  99 10
  6.2
 • Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

  Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

  Miles se aliază cu Gwen Stacy, este catapultat prin multi-vers și descoperă o întreagă echipă de Oameni Păianjen, de la Peter Parker și Miguel O'Hara la Spider-Woman și Spider-Punk. Dar și provocările le depășesc așteptările: acum se înfruntă cu...

  Regia: Kemp Powers, Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson
  27 3
  8.6
 • Class of '09 (2023)

  Promoția 2009

  Pe parcursul a trei momente distincte din timp, o clasă de agenți FBI trebuie să facă față unor schimbări uriașe atunci când sistemul de justiție al Statelor Unite ale Americii este dat peste cap de inteligența artificială.

  Scenariul: Tom Rob Smith
  38 2
  6.6
 • The Magician's Elephant (2023)

  Elefantul magicianului

  Regia: Wendy Rogers
  12 1
  6.6
 • Causeway (2022)

  Regia: Lila Neugebauer
  21 1
  6.6
 • Bullet Train (2022)

  Trenul asasinilor

  Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

  Regia: David Leitch
  272 33
  7.3
 • Eternals (2021)

  Eternii

  "Eternii" urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul de la începutul timpului. Când creaturi monstruoase numite Devianți, considerate dispărute de secole, reapar în mod misterios, Eternii sunt nevoiți sa se reunească pentru a...

  Regia: Chloé Zhao
  327 60
  6.3
 • Vivo (2021)

  Un kinkaju meloman pornește în călătoria vieții sale din Havana la Miami pentru a-și împlini destinul și a transmite un cântec de dragoste din partea unui prieten.

  Regia: Brandon Jeffords, Kirk DeMicco
  19 2
  6.7
 • The Woman in the Window (2021)

  Femeia de la fereastră

  O femeie ce suferă de agorafobie și care trăiește singură în New York începe să își spioneze vecinii. La un moment dat este martora unui act tulburător de violență.

  Regia: Joe Wright
  40 4
  5.7
 • Godzilla vs. Kong (2021)

  Godzilla împotriva lui Kong

  În vreme ce organizația Monarch pornește într-o misiune în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, o conspirație amenință să șteargă de pe fața Pământului aceste creaturi, indiferent dacă constituie sau nu o amenințare la adresa oamenilor.

  Regia: Adam Wingard
  238 21
  6.3
 • Când o super-inteligență decide să o studieze pe banala Carol Peters, soarta omenirii e pusă în pericol. Pentru că entitatea are să salveze, înrobească sau distrugă specia umană, cade în sarcina lui Carol să convingă că oamenii merită să fie salvați.

  Regia: Ben Falcone
  30 5
  5.4
 • Don't Let Go (2019)

  Ashley ii spune unchiului ei Jck, detectiv la omucideri, ca nu ii place de tatal ei, din cauza tulburarii bipolare si a consumului de droguri. La o zi dupa ce Jack poarta o discutie serioasa cu fratele lui, el primeste un apel de ajutor de la Ashley.

  Regia: Jacob Aaron Estes
  37 2
  6.4
 • Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

  Omul-Păianjen: În lumea păianjenului

  Omul-Păianjen: În lumea păianjenului ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

  Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
  Oscar-uri:
  79 2
  8.4
 • White Boy Rick (2018)

  Băiatul alb Rick

  Povestea tânărului Richard Wershe Jr., care a devenit informator al FBI, în anii '80, și a sfârșit prin a fi condamnat la închisoare pe viață pentru trafic de droguri.

  Regia: Yann Demange
  41 7
  6.5
 • Hotel Artemis (2018)

  In viitorul apropiat, asistenta medicală Jean Thomas conduce un spital secret și exclusivist pentru cei mai siniștri criminali din Los Angeles. Asistenta tratează asasini, traficanți de arme, hoți și gangsteri, într-o cameră de gardă ultramodernă...

  Regia: Drew Pearce
  140 22
  6.1