Filmele și serialele cu Bridget Moynahan

 • Bridget Moynahan

  Bridget Moynahan

  51 de ani
  Data nașterii: 28.04.1971
  Locul nașterii: Binghamton, New York, USA
 • Crown Vic (2019)

  Un polițist la început de drum care dorește să scape din umbra tatălui său își găsește prima patrulare sub aripa ofițerului său instructor, în căutarea unei fete dispărute și la o vânătoare violentă a doi ucigași de polițiști.

  Regia: Joel Souza
  53 9
  6.4
 • John Wick: Chapter 2 (2017)

  John Wick: Capitolul 2

  Common este capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

  Regia: Chad Stahelski
  539 46
  7.4
 • John Wick (2014)

  John Wick este o poveste de răzbunare şi pocăinţă care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internaţional pentru cel mai bun cascador).

  Regia: David Leitch, Chad Stahelski
  213 5
  7.4
 • Battle Los Angeles (2011)

  Invadarea Lumii : Bătălia Los Angeles

  Omenirea este atacată de o rasă extraterestră hotărâtă să nu mai lase nimic viu pe fața Pământului. Firava contraofensivă umană este descrisă din perspectiva unui pluton de soldați din Los Angeles care nu se vor da în lături de la niciun sacrificiu.

  Regia: Jonathan Liebesman
  28 3
  5.7
 • Ramona and Beezus (2010)

  Ramona și Beezus

  Ecranizare a celebrelor romane pentru copii scrise de Beverly Cleary, filmul le urmărește pe cele două surori Quimby, Ramona și Beezus (adică Beatrice), dar și pe părinții, rudele și prietenii lor.

  Regia: Elizabeth Allen Rosenbaum
  8 0
  6.5
 • Blue Bloods (2010)

  Sânge albastru

  Scenariul: Mitchell Burgess, Robin Green
  297 4
  7.6
 • Noise (2007)

  O comedie neagră despre un bărbat pornit într-o misiune aproape imposibilă, Noise spune povestea lui David Owen, un newyorkez obișnuit care-și iubește orașul, dar care este scos din minți de zgomotul lui. Transformându-se peste noapte într-un...

  Regia: Henry Bean
  3 0
  6.2
 • Prey (2007)

  Pradă fiarelor

  O familie de americani, aflati in vacanta prin Africa, se pierd printr-o zona de vanatoare, urmariti de lei.

  Regia: Darrell James Roodt
  4 1
  4.7
 • Six Degrees (2006)

  Șase grade

  De cine te apropii in viata asta? Cine se apropie de tine? Se spune ca oricine de pe planeta asta este legat de orice alta persoana printr-un lant de sase persoane, ceea ce inseamna ca nimeni nu este strain fata de celalalt... pentru mult timp. In...

  Scenariul: Raven Metzner, Stuart Zicherman
  0 0
  7.6
 • Gray Matters (2006)

  Pasiune neașteptată

  Frumoasa Gray și excentricul Sam sunt soră și frate. Își încheie propozițiile unul altuia, dansează ca Fred Astair și Ginger Rogers și împart același apartament în centrul orașului - cuplul perfect, nu-i așa? Nu tocmai.

  Regia: Sue Kramer
  8 2
  5.7
 • Unknown (2006)

  Necunoscuți

  Lupta pentru supravietuire! Cinci barbati se trezesc incuiati intr-un depozit chimic fara sa cunoasca propria identitate sau modul in care au ajuns acolo. Singura certitudine pe care se pot baza este faptul ca toti sunt raniti si ca trebuie sa...

  Regia: Simón Brand
  11 2
  6.5
 • Lord of War (2005)

  Traficantul de arme

  Într-o lume în care armele se vând ca pâinea caldă, cea mai importantă regulă a traficanților este să nu se lase ucisi cu propria marfa. Bazat pe întâmplări reale, filmul prezintă unele dintre cele mai controversate aspecte ale Războiului Rece.

  Regia: Andrew Niccol
  34 1
  7.6
 • I, Robot (2004)

  Eu, Robotul

  In anul 2035 un politist obsedat de tehnologie investigheaza o crima de care este banuit un robot - lucru aparent imposibil, pentru ca ar insemna ca robotul a incalcat cele trei Legi Fundamentale are Roboticii...

  Regia: Alex Proyas
  69 0
  7.1
 • The Recruit (2003)

  Recrutul

  James Clayton este cel mai destept absolvent de studii superioare din tarã, iar Walter Burke îl vrea pentru CIA. Dar pînã sã devinã un adevãrat ofiter de informatii, "recrutul" trebuie sã supravietuiascã unor metode drãcesti de antrenament.

  Regia: Roger Donaldson
  38 0
  6.6
 • Serendipity (2001)

  Providențialitatea

  John Cusack și Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influența destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.

  Regia: Peter Chelsom
  33 1
  6.9