Filmele și serialele cu Bridget Moynahan

  • Bridget Moynahan

    Bridget Moynahan

    52 de ani
    Data nașterii: 28.04.1971
    Locul nașterii: Binghamton, New York, USA
  • Crown Vic (2019)

    Un polițist la început de drum care dorește să scape din umbra tatălui său își găsește prima patrulare sub aripa ofițerului său instructor, în căutarea unei fete dispărute și la o vânătoare violentă a doi ucigași de polițiști.

    Regia: Joel Souza
    55 9
    6.4
  • John Wick: Chapter 2 (2017)

    John Wick: Capitolul 2

    Common este capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

    Regia: Chad Stahelski
    587 47
    7.4
  • John Wick (2014)

    John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internațional pentru cel mai bun cascador).

    Regia: David Leitch, Chad Stahelski
    265 8
    7.4
  • Battle Los Angeles (2011)

    Invadarea Lumii : Bătălia Los Angeles

    Omenirea este atacată de o rasă extraterestră hotărâtă să nu mai lase nimic viu pe fața Pământului. Firava contraofensivă umană este descrisă din perspectiva unui pluton de soldați din Los Angeles care nu se vor da în lături de la niciun sacrificiu.

    Regia: Jonathan Liebesman
    36 3
    5.7
  • Ramona and Beezus (2010)

    Ramona și Beezus

    Ecranizare a celebrelor romane pentru copii scrise de Beverly Cleary, filmul le urmărește pe cele două surori Quimby, Ramona și Beezus (adică Beatrice), dar și pe părinții, rudele și prietenii lor.

    Regia: Elizabeth Allen Rosenbaum
    9 0
    6.5
  • Blue Bloods (2010)

    Sânge albastru

    Scenariul: Mitchell Burgess, Robin Green
    339 4
    7.7
  • Noise (2007)

    O comedie neagră despre un bărbat pornit într-o misiune aproape imposibilă, Noise spune povestea lui David Owen, un newyorkez obișnuit care-și iubește orașul, dar care este scos din minți de zgomotul lui. Transformându-se peste noapte într-un...

    Regia: Henry Bean
    3 0
    6.1
  • Prey (2007)

    Pradă fiarelor

    O familie de americani, aflati in vacanta prin Africa, se pierd printr-o zona de vanatoare, urmariti de lei.

    Regia: Darrell James Roodt
    6 1
    4.7
  • Six Degrees (2006)

    Șase grade

    De cine te apropii in viata asta? Cine se apropie de tine? Se spune ca oricine de pe planeta asta este legat de orice alta persoana printr-un lant de sase persoane, ceea ce inseamna ca nimeni nu este strain fata de celalalt... pentru mult timp. In...

    Scenariul: M. Raven Metzner, Stuart Zicherman
    0 0
    7.6
  • Gray Matters (2006)

    Pasiune neașteptată

    Frumoasa Gray și excentricul Sam sunt soră și frate. Își încheie propozițiile unul altuia, dansează ca Fred Astair și Ginger Rogers și împart același apartament în centrul orașului - cuplul perfect, nu-i așa? Nu tocmai.

    Regia: Sue Kramer
    8 3
    5.7
  • Unknown (2006)

    Necunoscuți

    Lupta pentru supravietuire! Cinci barbati se trezesc incuiati intr-un depozit chimic fara sa cunoasca propria identitate sau modul in care au ajuns acolo. Singura certitudine pe care se pot baza este faptul ca toti sunt raniti si ca trebuie sa...

    Regia: Simón Brand
    11 2
    6.4
  • Lord of War (2005)

    Traficantul de arme

    Într-o lume în care armele se vând ca pâinea caldă, cea mai importantă regulă a traficanților este să nu se lase ucisi cu propria marfa. Bazat pe întâmplări reale, filmul prezintă unele dintre cele mai controversate aspecte ale Războiului Rece.

    Regia: Andrew Niccol
    43 1
    7.6
  • I, Robot (2004)

    Eu, Robotul

    In anul 2035 un politist obsedat de tehnologie investigheaza o crima de care este banuit un robot - lucru aparent imposibil, pentru ca ar insemna ca robotul a incalcat cele trei Legi Fundamentale are Roboticii...

    Regia: Alex Proyas
    89 0
    7.1
  • The Recruit (2003)

    Recrutul

    James Clayton este cel mai destept absolvent de studii superioare din tarã, iar Walter Burke îl vrea pentru CIA. Dar pînã sã devinã un adevãrat ofiter de informatii, "recrutul" trebuie sã supravietuiascã unor metode drãcesti de antrenament.

    Regia: Roger Donaldson
    40 0
    6.6
  • Serendipity (2001)

    Providențialitatea

    John Cusack și Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influența destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.

    Regia: Peter Chelsom
    42 2
    6.8