Filmele și serialele cu Bridgit Mendler

  • Bridgit Mendler

    Bridgit Mendler

    31 de ani
    Data nașterii: 18.12.1992
    Locul nașterii: Washington, D.C., USA
  • Merry Happy Whatever (2019)

    Crăciun sau sărbători sau ce o fi

    Dennis Quaid este Don, un tată de familie care are parte de o mulțime de provocări când fiica sa Emmy insistă să-și viziteze familia de sărbători împreună cu noul ei iubit, Matt. Șansele ca acesta să fie placul lui Don sunt practic nule.

    Scenariul: Tucker Cawley
    3 1
    6.3
  • Father of the Year (2018) urmărește povestea a doi absolvenți care se întorc în orașul lor natal, unde o întrebare provoacă haos total: care dintre tații lor ar ieși victorios dintr-o luptă?

    Regia: Tyler Spindel
    32 9
    5.2
  • Undateable (2013)

    Scenariul: Adam Sztykiel
    0 2
    7.3
  • Good Luck Charlie, It's Christmas! (2011)

    Filmul Baftă, Charlie: Călătoria

    Călătorind spre locuința părinților lui Amy alături de care întreaga familie urmează să petreaca sărbătorile de Crăciun, Teddy ia o decizie surprinzătoare care va provoca un mic haos ce amenință că-i va separa chiar înainte de Crăciun. Fără nici...

    Regia: Arlene Sanford
    1 0
    6.3
  • Cinci boboci de la şcoala Rhode Island - Olivia, Mo, Charlie, Stella şi Wen se întâlnesc în detenţie şi decid să formeze o trupă de garaj cu instrumente neobişnuite, inclusiv o chitară hawaiană mică (ukulele).

    Regia: Patricia Riggen
    3 1
    6.9
  • The Secret World of Arrietty (2010)

    Lumea secretă a lui Arrietty

    "Prumutătorii" sunt niște spiriduși care împrumută adeseori de la oameni lucruri simple și în cantități mici fără ca aceștia să observe. Șederea măruntelor creaturi în casele oamenilor trebuie să rămână anonimă.

    Regia: Hiromasa Yonebayashi
    9 1
    7.6
  • Good Luck Charlie (2010)

    Baftă Charlie

    Serialul ii are in prin plan pe Teddy, PJ si fratele lor de 10 ani, Gabe. Cand parintii au trebuit sa se intoarca la serviciu,copii au trebuit sa aiba grija de sora lor cea mica. Dar nu e chiar asa de usor precum pare.

    Scenariul: Phil Baker, Drew Vaupen
    0 0
    7.1
  • Labor Pains (2009)

    Munca-i un travaliu

    Thea, secretară într-o editură, încearcă din răsputeri să-l evite pe şeful ei cam tâmpit şi tiranic, Jerry. Când acesta o aude glumind pe seama lui, soarta fetei pare pecetluita, dar Thea scapă de concediere minţind că e însărcinată!

    Regia: Lara Shapiro
    4 0
    4.8
  • The Clique (2008)

    Clica

    Atunci când Clair Lyons se mută de la Westchester la Orlando, își dă seama imediat că integrarea va fi mult mai grea decât a crezut inițial

    Regia: Michael Lembeck
    3 1
    5.1
  • Wizards of Waverly Place (2007)

    Magicienii din Waverly Place

    Serial de fantezie centrat pe o familie din New York care deţine un restaurant unde, în spatele "scenei", copiii pot face magie

    Scenariul: Todd J. Greenwald
    0 0
    6.9