Filmele cu Brion James

  • Brion James

    Brion James

    Data nașterii: 20.02.1945
    Decedat: 07.08.1999 (54 de ani)
  • The Fifth Element (1997)

    Al cincilea element

    Actiunea se petrece in viitor, la o distanta de 250 de ani. Planeta este amenintata de venirea Raului... Numai Al Cincilea Element (interpretat de Milla Jovovich) poate salva lumea de la cucerire. Aceeasi lupta cu Raul are loc la fiecare 500 de ani.

    Regia: Luc Besson
    143 5
    7.6
  • Precious Find (1996)

    Comoara spațială

    Trei aventurieri pornesc in cautarea comorii de pe un asteroid, fara a intui pericolele pe care le vor intampina.

    Regia: Philippe Mora
    2 0
    3.6
  • The Nature of the Beast (1995)

    Intruchiparea raului

    Jack si Adrian se intalnesc undeva in Nevada. Amandoi par sa ascunda lucruri necurate, deoarece la radio se anunta ca un cazinou a fost jefuit si din ce in ce mai multe crime comise de Omul cu securea, au loc, cei doi pot fi considerati primi...

    Regia: Victor Salva
    2 1
    6.2
  • Brain Smasher... A Love Story (1993)

    Floarea de Lotus

    Samantha, un super model, primeste un lotus rosu de la sora ei din Europa cu rugamintea de a-l duce in Seattle. Samantha Crains ii indeplineste dorinta, insa afla cu aceasta ocazie ca sora ei este prizoniera unor calugari shaolini care isi doresc...

    Regia: Albert Pyun
    0 0
    5.2
  • Striking Distance (1993)

    Zonă de impact

    Detectivul Tom e concediat dupa ce lanseaza zvonul ca unul dintre colegi este criminal in serie. Nu isi va pierde increderea si va purta o lupta inegala impotriva scepticismului colectiv si a modului feroce si enigmatic de operare al asasinului.

    Regia: Rowdy Herrington
    33 1
    5.8
  • Nemesis (1992)

    Regia: Albert Pyun
    14 2
    5.4
  • The Player (1992)

    Jucătorul

    "The Player ne arata goana dupa bani sI degradarea sinelui si ne lasa sa ne imaginam ca filmele bune sunt rezultatul unei alchimii misterioase." - Henry Cheeham -1992 (Sight and Sound).

    Regia: Robert Altman
    22 1
    7.5
  • Another 48 Hrs. (1990)

    Încă 48 de ore

    Continuare a producției "48 de ore". Nick Nolte își riscă viața și cariera obsedat fiind să aducă în fața justiției un maestru al crimei cunoscut sub numele de Iceman. Eddie Murphy este și de această dată coechipierul lui Nolte.

    Regia: Walter Hill
    44 0
    5.9
  • Regia: James Isaac, David Blyth
    3 1
    5.1
  • Tango & Cash (1989)

    Tango și Cash

    Ray Tango (Stallone) este un politist care lucreaza la departamentul de narcotice al politiei din Los Angeles, umbla numai la costum, conduce un Cadillac, joaca cu mult succes la bursa si vorbeste cu brokerul lui mai mult decat cu propria mama.

    Regia: Andrei Konchalovsky, Albert Magnoli
    44 0
    6.4
  • Cherry 2000 (1988)

    Sam afla cu disperare ca iubita sa, care e de fapt o femeie android, s-a defectat. Porneste intr-o cautare a unui duplicat impreuna cu frumoasa E. Johnson. Alaturi de ea, va intelege ca femeia perfecta nu e alcatuita din cipuri, ci din carne si oase.

    Regia: Steve De Jarnatt
    2 2
    5.5
  • D.O.A. (1988)

    Efect întârziat

    Dexter Cornell, un profesor universitar specializat in literatura engleza, constata cu stupoare, dupa ce unul dintre elevii sai moare, ca cineva incearca sa-l otraveasca. Incercarea sa de a descoperi identitatea acestei persoane se soldeaza cu un...

    Regia: Annabel Jankel, Rocky Morton
    8 1
    6.1
  • Red Scorpion (1988)

    Scorpionul roșu

    Dolph Lundgren este agentului KGB rus Nikolai, trimis in Africa cu un scop precis: sa ucida un revolutionar anti-comunist de culoare. Misiunea devine mult mai complexa decat parea initial. Curajos si strateg, Nikolai devine aparatorul localnicilor.

    Regia: Joseph Zito
    23 1
    5.2
  • Love Among Thieves (1987)

    Dragoste printre hoți

    Regia: Roger Young
    1 0
    6.0
  • Steel Dawn (1987)

    Dimineți de oțel

    Intr-o lume post-apocaliptica, unde omenia pare sa fi disparut cu desavarsire, un razboinic ratacitor sare in ajutorul unei comunitati haituite de o banda de criminali fara de capatai.

    Regia: Lance Hool
    19 0
    5.1