Filmele cu Brittany Daniel

  • Brittany Daniel

    Brittany Daniel

    48 de ani
    Data nașterii: 17.03.1976
    Locul nașterii: Gainesville, Florida, USA
  • Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)

    Joe Dirt se întoarce

    Când fericitul om de familie Joe Dirt este trimist în trecut, începe o călătorie epică pentru a se întoarce la cei dragi în prezent.

    Regia: Fred Wolf
    4 0
    4.2
  • Cand un afemeiat notoriu da peste fata de care se indragostise in liceu, viata lui se da peste cap. Barbatul isi da seama ca scurtele sale relatii, in care perioada de curtare era categoric mai interesanta decat plictiseala de dupa prima noapte de...

    Regia: Archie Gips
    0 0
    4.6
  • The Hamiltons (2006)

    Confruntându-se cu moartea misterioasă a părinților lor, cei patru tineri Hamilton încearcă să iasă cu bine din experiență. Ei însă ascund secrete teribile despre crime, sacrificii și o ciudată creatură aflată în beciul casei lor

    Regia: Mitchell Altieri, Phil Flores
    0 0
    5.0
  • Little Man (2006)

    Micuțul

    Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    30 1
    4.5
  • Dirty (2005)

    Nelegiuitii

    Povestea lui Chris Fisher e plasata intr-o lume dominata de gastile violente din L.A., lume in care Armando Sancho, ofiter de politie corupt, isi are locul lui. Sancho incepe sa fie urmarit de sentimente de vinovatie.

    Regia: Chris Fisher
    3 0
    5.5
  • Club Dread (2004)

    Clubul groazei

    O vacantă mortală! Bun venit în Coconut Pete’s Pleasure Island, o statiune de vacantă aproape înecată în băuturi spirtoase, în care nelipsita distractie ia o întorsătură mortală, obligând angajatii ridicol de nepriceputi ai insulei să se confunte...

    Regia: Jay Chandrasekhar
    4 1
    5.7
  • White Chicks (2004)

    Tipele albe

    Doi agenți FBI care investighează un grup de răpitori, acționează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate. Încercând să își facă intrarea, cei doi realizează că este mult mai greu decât pare să pătrunzi în înalta societate.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    28 4
    5.8
  • Joe Dirt (2001)

    Aventurile lui Joe Dirt

    Povestea lui Joe incepe in 1975. Avea 8 ani si, preocupat fiind sa exploreze o lada de gunoi, s-a pierdut de parinti. A crescut fara ambitii, lucrand ca baiat de serviciu, dar asta nu inseamna ca Joe nu are un vis: sa-si gaseasca parintii.

    Regia: Dennie Gordon
    7 1
    6.0