Filmele și serialele cu Brittany Murphy

 • Brittany Murphy

  Brittany Murphy

  Data nașterii: 10.11.1977
  Decedat: 20.12.2009 (32 de ani)
 • In timp ce un cuplu tanar isi incepe planurile pentru nunta, secrete ale trecutului impreuna cu forte sinistre din prezent fac tot posibilul ca ei sa nu traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

  Regia: Darin Scott
  1 0
  4.6
 • Abandoned (2010)

  Dispariție

  Atunci când îşi internează iubitul la un spital din Los Angeles pentru a fi operat, Mary nu bănuieşte că este începutul unui coşmar în care va afla adevăruri dureroase şi şocante despre persoana dragă

  Regia: Michael Feifer
  2 1
  5.0
 • MegaFault (2009)

  Mega - ruptură

  Regia: David Michael Latt
  1 1
  3.0
 • Tribute (2009)

  Între coșmar și realitate

  Frumoasa Cilla McGowan, fostă copil vedetă, cumpără casa bunicii ei cu intenţia de a o salva şi întreţine. Visul ei pentru o viaţă liniştită în noua casă este ruinat, insă, de vise recurente legate de faimoasa ei bunică.

  Regia: Martha Coolidge
  6 2
  5.4
 • Across the Hall (2009)

  Vis-a-vis

  O noapte linistita ia o intorsatura tragica cand Julian primeste un telefon frenetic de la cel mai bun prieten al sau, Terry, care pretinde ca si-a urmarit logodnica necredincioasa, June, pana la un hotel de mana a doua, in cealalta parte a orasului.

  Regia: Alex Merkin
  5 0
  5.9
 • Deadline (2009)

  Termen-limită

  Alice este o scriitoare care a suferit o gravă cădere psihică. Pentru că se simte în nesiguranță în oraș, ea decide să se retragă într-o casă părăsită care se află în mijlocul pustiului, loc unde ea speră să termine scenariul la care lucra.

  Regia: Sean McConville
  1 0
  4.6
 • The Ramen Girl (2008)

  O americancă la Tokio

  În mâncăruri ca şi în viaţă, uneori ingredientul lipsă este dragostea. Proaspăt desparţită de iubitul ei, o tanara americană inţepeneşte la Tokyo unde, dorind să găsească o nouă cale în viaţă, incepe să ia lecţii de gatit de la un maestru japonez.

  Regia: Robert Allan Ackerman
  7 3
  6.3
 • Love and Other Disasters (2006)

  Dragostea și alte dezastre

  O fata din America, ajunsa in Marea Britanie la Vogue, isi ajuta prietenii sa gaseasc dragostea.

  Regia: Alek Keshishian
  6 2
  6.1
 • The Groomsmen (2006)

  Cavalerii de onoare

  Exista o diferenta intre a imbatrani si a te maturiza. Filmul urmareste intamplarile nefericite si confuzia prin care trec un mire si cei patru cavaleri de onoare ai sai in saptamana dinaintea nuntii.

  Regia: Edward Burns
  7 0
  6.0
 • The Dead Girl (2006)

  Fata moartă

  Regia: Karen Moncrieff
  10 0
  6.6
 • Happy Feet (2006)

  Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator

  In tara pinguinilor imperiali, unde fiecare are nevoie de un cantec de suflet pentru a-si atrage perechea se intampla o tragedie: se naste un pinguin care nu poate canta. Mambo, fiul lui Memphis si al Normei, e cel mai prost cantaret din lume.

  Regia: Judy Morris, George Miller, Warren Coleman
  Oscar-uri:
  13 0
  6.4
 • Neverwas (2005)

  A fost odată ca niciodată

  Un psihiatru (Eckhart) renunta la cariera academica pentru a lucra intr-o insitutie in care tatal sau (Nolte), romancier, a trait inainte de scrierea unei celebre carti pentru copii. Acolo intalneste un schizofrenic (McKellen) care-l ajuta sa...

  Regia: Joshua Michael Stern
  4 0
  6.5
 • Little Black Book (2004)

  Fostele iubite ale iubitului meu

  Stacy Holt, producător asociat al unui talk-show, e măcinată de încăpăţânarea cu care iubitul ei, Derek, refuză să-i vorbească despre fostele lui relaţii. Asistată de colega sa, Barb, Stacy intră în intimitatea lui Derek prin organizerul lui personal

  Regia: Nick Hurran
  6 1
  5.3
 • Uptown Girls (2003)

  Fetele de bani gata

  Brittany Murphy si Dakota Fanning sunt "un duo care te va face sa razi si sa plangi" in acest basm veritabil. Impreuna cu Marley Shelton si Heather Locklear, Fete de bani gata iti va oferi "nenumarate momente hazlii, ajungand drept la inima ta".

  Regia: Boaz Yakin
  11 0
  6.2