Filmele și serialele cu Bruce Spence

  • Bruce Spence

    Bruce Spence

    78 de ani
    Data nașterii: 17.09.1945
    Locul nașterii: Auckland, North Island, New Zealand
  • The Dry (2020)

    Seceta

    Aaron Falk revine în secetosul său oraș natal pentru a participa la o înmormântare. Dar revenirea lui deschide o rană veche de decenii - moartea violentă neelucidată a unei adolescente.

    Regia: Robert Connolly
    75 6
    6.9
  • Occupation (2018)

    Câţiva locuitori ai unui orăşel trebuie să se organizeze după o devastatoare invazie extraterestră. Încercând să supravieţuiască, oamenii realizează că trebuie să fie mereu cu un pas înaintea atacatorilor dacă vor să aibă şansa să contraatace.

    Regia: Luke Sparke
    85 37
    4.5
  • Backtrack (2016)

    Fără întoarcere

    Regia: Michael Petroni
    10 1
    5.9
  • Mystery Road (2013)

    Regia: Ivan Sen
    3 1
    6.6
  • The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

    Cronicile din Narnia: Călătoria pe mare cu Zori de zi

    Lucy și Edmund Pevensie se întorc în Narnia împreună cu enervantul lor văr Eustace. Aici se întâlnesc iarăși cu prințul Caspian, acum devenit rege, și acesta îi ia într-o aventuroasă călătorie pe nava regală.

    Regia: Michael Apted
    55 0
    6.3
  • Legend of the Seeker (2008)

    Legenda căutătorului

    Petrecut într-un tărâm îndepărtat, într-o eră a săbiilor, dragonilor și magiei, “Legenda Căutătorului” este povestea ghidului montan, RICHARD CYPHER (Craig Horner), azvârlit într-o aventură epică, după ce se îndrăgostește de KAHLAN AMNELL (Bridget...

    Scenariul: Stephen Tolkin, Kenneth Biller
    22 2
    7.6
  • Aquamarine (2006)

    Aquamarin

    Doua tinere adolescente, Claire (Emma Roberts) si Haley (Jojo, a lor nu a noastra) descopera in urma unei furtuni grozave o Sirena, pe Aquamarine (Sara Paxton) in piscina clubului aflat pe plaja de langa ele...

    Regia: Elizabeth Allen Rosenbaum
    8 0
    5.4
  • Regia: Alex Zamm
    9 0
    3.5
  • Queen of the Damned (2002)

    Regina blestemaților

    Regina Akasha s-a trezit din somnul ei de 6000 de ani, pentru a descatusa fortele noptii de pe varfurile acoperite de gheata ale muntilor nepalezi si a le napusti asupra strazilor aglomerate ale Floridei.

    Regia: Michael Rymer
    18 2
    5.2
  • Dark City (1998)

    Orașul întunecat

    Despărţit de soţia sa Emma, amnezicul John Murdoch se trezeşte într-o dimineaţă, singur, într-o cadă plină de gheaţă dintr-o cameră sordidă de hotel, alături de cadavrul unei femei necunoscute. Imediat după aceea află cu stupefacţie că este...

    Regia: Alex Proyas
    45 4
    7.6
  • Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

    Mad Max: Cupola Tunetului

    Max (Mel Gibson) descinde de aceasta data in orasul Bartertown. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte.

    Regia: George Miller, George Ogilvie
    57 1
    6.2
  • Mad Max 2 (1981)

    Mad Max 2: Războinicul șoselelor

    Actiunea se petrece in Mad Max 2 cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei. O Australie devastata de un razboi nuclear.

    Regia: George Miller
    49 0
    7.6
  • The Cars That Ate Paris (1974)

    Mașini mortale

    Un orasel din Australia, Paris pe numele sau, traieste de pe urma accidentelor de masina pe care le provoaca si a valorificarii pieselor recuperate. Fratii George si Arthur sunt si ei victimele unui astfel de accident, in urma caruia George moare,...

    Regia: Peter Weir
    3 0
    5.6