Filmele cu Bruno Kirby

  • Bruno Kirby

    Bruno Kirby

    Data nașterii: 28.04.1949
    Decedat: 14.08.2006 (57 de ani)
  • Stuart Little (1999)

    Șoricelul familiei

    Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart.

    Regia: Rob Minkoff
    11 0
    6.0
  • Donnie Brasco (1997)

    Bazat pe fapte reale, acest film reda povestea lui Joe Pistone, agent infiltrat in mafia newyorkeza a anilor ’70. Pistone isi ia numele de Donnie Brasco si se imprieteneste cu Lefty Ruggiero, un cap mafiot, a carui viata personala se duce de rapa.

    Regia: Mike Newell
    38 3
    7.7
  • Sleepers (1996)

    Păcatele tinereții

    Filmul aduce in prim plan patru fosti delincventi minori care isi duc la capat razbunarea finala asupra fostilor lor gardieni de la scoala de corectie, care ii violasera si ii torturasera.

    Regia: Barry Levinson
    32 1
    7.5
  • The Basketball Diaries (1995)

    Jurnalul unui baschetbalist

    Povestea adevarata a lui Jim carrol, povestita chiar de el. Jurnalul personal tinut de acesta in perioada adolescentei, perioada critica pentru orice tanar, in care tentatiile strazii, sexul si, mai ales, drogurile, ii pot strica viata.

    Regia: Scott Kalvert
    14 0
    7.3
  • City Slickers (1991)

    Orășenii

    Cativa prieteni ce trec printr-o criza de personalitate se hotarasc ca cel mai bun mijloc de relaxare ar fi o excursie ca intre baieti in mijlocul salbaticiunii. Ajunsi acolo ei vor fi invatati cum sa ajunga adevarati cowboy.

    Regia: Ron Underwood
    Oscar-uri:
    8 0
    6.8
  • The Freshman (1990)

    Novicele

    Dupa ce este jefuit, Clark isi urmareste hotul care, culmea ironiei, ii ofera un job: sa ia un colet de la aeroport si sa-l duca la o adresa anume.

    Regia: Andrew Bergman
    18 0
    6.5
  • We're No Angels (1989)

    Nu suntem îngeri

    E ceva ciudat în legătură cu cei doi preoți noi. De fapt, e de-a dreptul hilar. Asta pentru că Robert De Niro și Sean Penn nu fac parte din cler. Ei sunt detinuți evadați a căror unică rugăciune este să treacă granița neobservați în haine preoțești.

    Regia: Neil Jordan
    17 1
    6.1
  • When Harry Met Sally... (1989)

    Când Harry a cunoscut-o pe Sally

    “Cand Harry o întalneste pe Sally” este un film care “scanteiaza de inteligenta si umor” (Boxoffice), prezentand “genul de adevar despre relatii care nu a mai aparut în filme pana acum” (New York)... si nici de la momentul respectiv încoace!

    Regia: Rob Reiner
    25 0
    7.7
  • Good Morning, Vietnam (1988)

    Bună dimineața, Vietnam

    La postul de radio al unei tabere americane din Vietnam vine un nou DJ, Adrian Cronauer. El va transforma si revolutiona modul in care functiona pana atunci radioul si va deveni in scurt timp un adevarat fenomen in tabara americana din Vietnam.

    Regia: Barry Levinson
    22 1
    7.3
  • Tin Men (1987)

    Oameni de tinichea

    Baltimore, 1963: un accident de masina minor este punctul de plecare al unui adevarat razboi intre doi barbati total diferiti unul de celalalt... In timp ce Bill (Richard Dreyfuss) este un seducator si un vanzator abil, Ernest ( Danny de Vito)...

    Regia: Barry Levinson
    7 1
    6.6
  • Flesh+Blood (1985)

    Rivalii

    Evul Mediu, anul 1534, comitatul catolicizat al Munsterului. Lord Arnolfini isi asteapta viitoarea nora, educata la manastire si sortita de mica fiului acestuia, dar pe care viitorul ei sot, Steven, n-a vazut-o niciodata. Tinerii se intalnesc pe drum

    Regia: Paul Verhoeven
    19 0
    6.7
  • This Is Spinal Tap (1984)

    Spinal Tap

    Spinal Tap este o formatie rock care se straduieste sa revina in atentia publicului. Numai ca incercarile lor disperate au ca rezultat sa provoace, mai degraba, rasul, decat sa aduca un succes fulminant...

    Regia: Rob Reiner
    2 1
    7.9
  • Birdy (1984)

    Păsăresc

    Dupa ce au luptat in Vietnam, doi prieteni se intorc in orasul natal, incercand sa revina la viata normala. Din nefericire amandoi au probleme, unul dintre ei suferind de pe urma ranilor, celalalt avand grave probleme mentale. O neobisnuita...

    Regia: Alan Parker
    9 0
    7.2
  • Borderline (1981)

    Crima la frontiera

    Jeb Maynard este politist de frontiera si in fiecare noapte se confrunta cu emigrantii mexicani care vor sa treaca granita in SUA in mod ilegal. Cand un coleg este ucis de o calauza, el nu are liniste pana nu-l va prinde pe faptas si va aresta...

    Regia: Jerrold Freedman
    8 3
    6.0
  • Where the Buffalo Roam (1980)

    Acolo unde cerul este mereu albastru

    Dr. Hunter S. Thompson, un jurnalist care scrie pentru o revistă din San Francisco, încearcă să dea lovitura scriind romanul vieții lui. Carl Lazlo este un avocat care apară hipioții certați cu legea. Thompson este un bărbat care se bucură din...

    Regia: Art Linson
    2 0
    6.5