Filmele și serialele cu Burgess Meredith

 • Burgess Meredith

  Burgess Meredith

  Data nașterii: 16.11.1907
  Decedat: 09.09.1997 (89 de ani)
 • 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)

  40 de ani de Rocky

  Documentarul prezintă povestea incredibilă a lui Sylvester Stallone, care pornește într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Rocky Balboa la viață pentru prima oară.

  Regia: Derek Wayne Johnson
  1 0
  7.3
 • Grumpier Old Men (1995)

  Și mai morocănoși

  Si mai morocanosi reinvie disputele dintre cei doi vesnici rivali, Max (Walter Matthau) si John (Jack Lemmon). De data aceasta, atentia lor este captata de pregatirile pentru nunta copiilor lor si de nou-venita Maria Ragetti (Sophia Loren).

  Regia: Howard Deutch
  26 0
  6.7
 • Grumpy Old Men (1993)

  Morocănoșii

  Filmul este o comedie spumoasa ce-i are in centrul atentiei pe vesnicii rivali John Gustafson si Max Goldman. Cei doi vecini in varsta isi petrec cea mai mare parte a timpului intrecandu-se in fel de fel de farse pe care si le fac unul celuilalt.

  Regia: Donald Petrie
  25 0
  7.0
 • State of Grace (1990)

  Stare de gratie

  Dupa o absenta de 12 ani, Terry Noonan se intoarce in cartierul in care a crescut, se impaca cu iubita din tinerete, Kathleen si se alatura bandei lui Frankie, fratele acesteia.

  Regia: Phil Joanou
  16 1
  7.2
 • Rocky V (1990)

  La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni pe creier. Mai mult, boxerul datoreaza o avere Fiscului. Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat

  Regia: John G. Avildsen
  24 2
  5.3
 • King Lear (1987)

  Regele Lear

  Regizorul Jean-Luc Godard realizează o versiune modernă, creativă și neconvențională a piesei clasice a lui Shakespeare, ”Regele Lear”. Acțiunea este plasată la puțin timp după explozia de la Cernobîl, când oamenii încercau să se repună pe picioare.

  Regia: Jean-Luc Godard
  2 0
  5.6
 • Santa Claus: The Movie (1985)

  Santa Claus

  Regia: Jeannot Szwarc
  6 0
  6.3
 • Rocky III (1982)

  Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acţiunea filmului îl găseşte pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

  Regia: Sylvester Stallone
  35 3
  6.8
 • True Confessions (1981)

  Un păcat de moarte

  Reverendul Desmond Spellacy, fratele detectivului Tommy Spellacy, spera sa obtina un loc important in ierarhia bisericii. Când Tommy descoperă implicarea unor reprezentanți ai bisericii în moartea unei tinere, cei doi frați se vor confrunta violent.

  Regia: Ulu Grosbard
  12 1
  6.3
 • Clash of the Titans (1981)

  Ciocnirea titanilor

  Pentru ca, mandra de frumusetea fiicei ei, Cassiopeia a indraznit sa o compare pe Andromeda cu Hera, si-a atras mania teribilei regine-zeite, care a hotarat pentru Andromeda un destin mai rau decat moartea: casatoria cu monstruosul Calibos. Sedus...

  Regia: Desmond Davis
  12 1
  6.9
 • When Time Ran Out... (1980)

  Vulcanul

  Pe o insula vulcanica din Pacific se pregateste inaugurarea unui nou hotel. La hotel sosesc Gilmore - proprietarul si Miss Krisby. Bob, ginerele lui Gilmore, angajeaza un inginer, Hank, sa faca prospectii petroliere. Acesta descopera petrol, dar...

  Regia: James Goldstone
  3 0
  4.6
 • Rocky II (1979)

  După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepte meciul-revanşă după care tânjeşte Creed.

  Regia: Sylvester Stallone
  37 1
  7.3
 • The Manitou (1978)

  Regia: William Girdler
  2 1
  5.3
 • Foul Play (1978)

  Joc inselator

  O bibliotecara sfioasa din San Francisco si un detectiv cam aiurit se indragostesc unul de celalalt, in timp ce incearca sa elucideze misterul unui atentat.

  Regia: Colin Higgins
  13 0
  6.8
 • Magic (1978)

  Magia

  O ingrozitoare poveste de dragoste. Va aduceti aminte de papusile ventrilocilor? Acelea cu ochii de un albastru intens, care va privesc fix si cu toate ca stiti ca sunt neinsufletite reusesc sa va sperie? Si totusi va simtiti atrasi pentru ca e...

  Regia: Richard Attenborough
  3 0
  6.8