Filmele și serialele cu Caitríona Balfe

 • Caitríona Balfe

  Caitríona Balfe

  44 de ani
  Data nașterii: 04.10.1979
  Locul nașterii: Dublin, Ireland
 • Belfast (2022)

  Prins în mijlocul revoltelor din Irlanda de Nord din 1969, un copil de 9 ani are parte de dragoste, râsete și pierderi în drumul către majorat în orașul Belfast, unde locuiește cu familia sa din clasa muncitoare.

  Regia: Kenneth Branagh
  Oscar-uri:
  51 6
  7.2
 • Angela's Christmas Wish (2020)

  Dorința de Crăciun a Angelei

  Regia: Damien O'Connor
  6 0
  7.1
 • Ford v Ferrari (2019)

  Ford contra Ferrari : Marea provocare: Le Mans ’66

  Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company.

  Regia: James Mangold
  Oscar-uri:
  265 7
  8.1
 • Money Monster (2016)

  Mașina de bani

  Filmul spune povestea unei personalități TV și guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney).Însă când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică

  Regia: Jodie Foster
  19 2
  6.5
 • Outlander (2014)

  Străina

  Serialul prezintă aventurile unei călătoare în timp. La baza intrigii lui stă povestea lui Claire (Beauchamp) Randall, o tânără care a activat ca asistentă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Ea este căsătorită cu Frank Randall, istoric,...

  Scenariul: Ronald D. Moore
  1078 24
  8.4
 • Escape Plan (2013)

  Escape Plan: Testul suprem

  Ray Breslin este cea mai înaltă autoritate în securitatea structurală. După ce a analizat securitatea tuturor închisorilor pentru a înființa închisori de înaltă siguranță, competența lui este pusă la încercare.

  Regia: Mikael Håfström
  89 0
  6.7