Filmele și serialele cu Callie Hernandez

  • Callie Hernandez

    Callie Hernandez

    35 de ani
    Data nașterii: 24.05.1988
    Locul nașterii: Jacksonville, Florida, USA
  • Jethica (2023)

    Regia: Pete Ohs
    1 0
    5.3
  • Shotgun Wedding (2022)

    O nuntă explozivă

    În Shotgun Wedding, Darcy (Jennifer Lopez) și Tom (Josh Duhamel) își adună familiile iubite, dar foarte obișnuite, pentru nunta, exact când cuplul începe să se răcească. Și dacă asta nu a fost suficient ca sa fie o amenințare pentru sărbătoare,...

    Regia: Jason Moore
    86 15
    5.5
  • The Flight Attendant (2020)

    Însoțitoarea de zbor

    O poveste despre cum o viață întreagă se poate schimba într-o noapte. Cassandra Bowden se trezește în camera ei de hotel mahmură, după o noapte petrecută în Dubai, cu un cadavru lângă ea, fără să-și amintească ce s-a întâmplat.

    Scenariul: Steve Yockey
    56 11
    7.1
  • Soundtrack (2019)

    Sunetul iubirii

    Iubirea, pierderea și șansa la ceva nou se întâlnesc în această dramă muzicală despre doi artiști cu probleme care își trăiesc viața din plin la Los Angeles.

    Scenariul: Joshua Safran
    2 1
    6.8
  • Under the Silver Lake (2018)

    Sub Lacul de Argint

    Despre un bărbat, Sam, care devine obsedat de cazul straniu al unui miliardar mogul care ar fi răpit și ucis o tânără. Riley Keough este Sarah, noua vecină a lui Sam. Prietenul lui Sam îl ajută cu investigația pe cont propriu asupra bizarei crime.

    Regia: David Robert Mitchell
    42 14
    6.5
  • The Endless (2017)

    Infinitul

    Doi frați primesc un mesaj video care îi inspiră să viziteze cultul pe care l-au părăsit în urmă cu 10 ani. Acolo, ei sunt obligați să vadă într-o altă lumină convingerile cultului când se confruntă cu fenomene inexplicabile care înconjoară tabăra.

    Regia: Justin Benson, Aaron Moorhead
    26 6
    6.5
  • Alien: Covenant (2017)

    Alien: Pactul

    Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

    Regia: Ridley Scott
    408 64
    6.4
  • La La Land (2016)

    Povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

    Regia: Damien Chazelle
    Oscar-uri: x 6
    87 24
    8.0
  • Blair Witch (2016)

    După ce descoperă o filmare care pare să prezinte experiența surorii lui în pădurea demonică Blair Witch, James pornește, alături de câțiva prieteni, către pădurea în cauză pentru a-si găsi surioara pierdută.

    Regia: Adam Wingard
    7 4
    5.0