Filmele și serialele cu Carl Weathers

  • Carl Weathers

    Carl Weathers

    76 de ani
    Data nașterii: 14.01.1948
    Locul nașterii: New Orleans, Louisiana, USA
  • 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)

    40 de ani de Rocky

    Documentarul prezintă povestea incredibilă a lui Sylvester Stallone, care pornește într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Rocky Balboa la viață pentru prima oară.

    Regia: Derek Wayne Johnson
    3 0
    7.2
  • The Mandalorian (2019)

    Mandalorianul

    Serialul urmărește aventurile unui vânător de recompense - modelat după legendarii Boba Fett și Jango - până la marginile cele mai îndepărtate ale Galaxiei, unde Noua Republică nu-și poate exercita autoritatea.

    Scenariul: Jon Favreau
    1874 51
    8.7
  • Chicago Justice (2017)

    Dreptatea din Chicago

    Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
    95 6
    6.8
  • Toy Story of Terror (2013)

    Povestea jucăriilor de teroare

    Jucăriile pornesc într-o excursie și, din cauza unor evenimente neașteptate, ajung la un motel. După ce una din jucării dispare, celelalte sunt prinse într-un lanț misterios de evenimente care trebuie să fie rezolvate.

    Regia: Angus MacLane
    3 0
    7.5
  • American Warships (2012)

    Crucișătoare

    După ce un avion al SUA este doborât de un atacator necunoscut, armata e convinsă că a fost mâna Coreei de Nord, iar un nou război e pe cale să izbucnească. Lucrurile stau însă altfel

    Regia: Thunder Levin
    10 0
    2.8
  • The Comebacks (2007)

    Echipa de fotbal

    The Comebacks este o comedie care ironizeaza filmele inspirate din sport. Este prezentata povestea antrenorului Lambeau Fields care aduna un grup de studenti inadaptati, formeaza o echipa de fotbal si vrea sa castige campionatul.

    Regia: Tom Brady
    6 0
    4.3
  • The Sasquatch Gang (2006)

    Gașca Bigfoot

    Tânărul și visătorul Gavin Gore și prietenii săi se împiedica de niște urme uriașe în pădure. Un polițist local, reporter și o autoritate recunoscută, investighează situația.

    Regia: Tim Skousen
    1 0
    6.2
  • Alien Siege (2005)

    Planeta noastra este atacata de Kulkus, o specie extraterestra ostila care, fiind infectata cu un virus letal, are nevoie de sange uman pentru a dezvolta un antidot.

    Regia: Robert Stadd
    3 1
    3.5
  • Regia: Phil Weinstein
    7 0
    6.1
  • Happy Gilmore (1996)

    Gilmore Fericitul

    Gilmore (Adam Sandler) e un jucator de hockey ratat . Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut urmeaza sa fie evacuata. Ea ar trebui sa faca rost de 270.000 de dolari. Gilmore simte ca a sosit timpul sa faca si el ceva de folos.

    Regia: Dennis Dugan
    19 4
    7.0
  • Action Jackson (1988)

    Acțiune Jackson

    Fostul jucator de fotbal Jericho Action Jackson este acum un temut ofiter de politie. El este pe urmele unui escroc veritabil si ale frumoasei sale iubite, cantareata de muzica pop, pentru care cea mai mare placere a vietii o reprezinta drogurile.

    Regia: Craig R. Baxley
    10 0
    5.5
  • Predator (1987)

    Schwarzenegger il interpreteaza pe neinfricatul luptator Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA intr-o jungla plina de capcane dintr-o tara a Americii Centrale, unde trebuie sa salveze niste diplomati americani capturati de o guerila sangeroasa.

    Regia: John McTiernan
    159 1
    7.8
  • Rocky IV (1985)

    Campionul la categoria grea Rocky are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky.

    Regia: Sylvester Stallone
    41 1
    6.9
  • Rocky III (1982)

    Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

    Regia: Sylvester Stallone
    45 3
    6.8