Filmele și serialele cu Carla Gallo

  • Carla Gallo

    Carla Gallo

    48 de ani
    Data nașterii: 24.06.1975
    Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Molly îi cere mamei ei ajutorul pentru a lupta împotriva demonilor care i-au afectat viața. În ciuda a tot ce a învățat în zece ani de dezamăgire, tristețe și furie, Deb face o ultimă încercare de a-și salva fiica de dependența de heroină.

    Regia: Rodrigo García
    4 2
    6.6
  • Neighbors (2014)

    Vecini de coșmar

    Viaţa unui tip este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă.

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    6.3
  • We Bought a Zoo (2011)

    Avem un Zoo!

    Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție.

    Regia: Cameron Crowe
    18 0
    7.0
  • Plin de datorii la mafia locală, patronul unui restaurant pune la cale un concurs prin care doreşte să vadă care dintre eventualii chelneri ar putea câştiga cel mai mult într-o noapte.

    Regia: Kevin Heffernan
    2 0
    6.4
  • Insanitarium (2008)

    Ospiciul

    Un thriller terifiant despre un barbat care se interneaza fara motive medicale reale intr-un spital de boli mintale, numai pentru a-si ajuta sora sa scape de aici.

    Regia: Jeff Buhler
    0 0
    5.0
  • Bones (2005)

    Cititorii de oase

    Seely îi cere ajutorul strălucitului antropolog Brennan pentru a rezolva o serie de crime identificând victimele moarte de mult timp, după structura osoasă. Cei doi se lovesc însă de birocraţie, corupţie sau lipsa cooperării.

    Scenariul: Hart Hanson
    229 4
    7.8
  • Carnivàle (2003)

    1934. Dust Bowl, desertul din Oklahoma. Ultima epoca a magiei. Intr-o vreme cu uriase furtuni de nisip, epidemii cumplite, seceta si foamete – toate semne ale furiei divine si ale apropierii Apocalipsei –ultima lupta intre Bine si Rau este gata...

    Scenariul: Daniel Knauf
    13 0
    8.4
  • Undeclared (2001)

    Viața traită din plin

    Scenariul: Judd Apatow
    1 0
    7.9