Filmele cu Carlo Reali

  • Carlo Reali

    Carlo Reali

    93 de ani
    Data nașterii: 06.12.1930
    Locul nașterii: Padua, Italy
  • Amplasat în anii ’50 într-un mic orășel din Italia, filmul spune povestea lui Lola și Masetto, un cuplu de tineri ale căror puncte de vedere cu privire la sexul înainte de căsătorie diferă în mod dramatic.

    Regia: Tinto Brass
    19 1
    5.1
  • Banana Joe (1982)

    Banana Joe (Bud Spencer) traieste intr-un sat tropical, un adevarat Paradis, neatins de birocratie, coruptie, droguri sau alte boli incurabile de care sufera societatea moderna. Dar eroul nostru pleaca la oras. Incurcaturile apar imediat.

    Regia: Steno
    21 0
    6.3
  • Buddy Goes West (1981)

    Atenție la pana de vultur

    Doi banditi, "doctorul" (Bud Spencer) și indianul Gironamo (Amidou) ajuta locuitorii unui sat pentru a lupta cu o banda si un serif corupt care a descoperit aur în acel sat.

    Regia: Michele Lupo
    33 1
    6.5
  • Why Did You Pick On Me? (1980)

    Toate mi se întâmplă numai mie

    Dotat cu însușiri deosebite și având un aparat miraculos care îndeplinește dorințele, copilul extraterestru Charlie, adoptat de șeriful Scott, este căutat de NASA. Charlie semnalează apariția unor extratereștri care vor să pună stăpânire pe Terra.

    Regia: Michele Lupo
    20 0
    5.8
  • The Sheriff and the Satellite Kid (1979)

    Un șerif extraterestr

    Un tanar extraterestru umanoid, esuat pe Pamant, se inhaiteaza cu un serif dintr-un oras vestic si incearca sa-l ajute in rezolvare unui caz dificil. Seriful, putin scortos, se arata reticent in privinta ajutorului pe care i-l poate da un "pustan".

    Regia: Michele Lupo
    17 0
    6.1
  • La Cage aux folles (1978)

    Colivia cu nebune

    Renato si Albin formeaza un cuplu de homosexuali. Renato conduce un cabaret. Dintr-o legatura pasagera in tinerete, el are un fiu – Laurent. Cand acesta doreste sa se casatoreasca, Renato si Albin se vor stradui sa para ce nu sunt: o familie model!

    Regia: Édouard Molinaro
    3 0
    7.2
  • Odds and Evens (1978)

    Par impar

    Un agent secret spune multe minciuni atunci cand este in misiune... Pentru a reusi sa-i prinda pe infractorii vizati, Johnny fura camionul lui Charlie si apoi il convinge pe acesta ca sunt frati!!!

    Regia: Sergio Corbucci
    22 0
    7.1