Filmele și serialele cu Carlos Gómez

  • Carlos Gómez

    Carlos Gómez

    62 de ani
    Data nașterii: 01.01.1962
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Ride Along 2 (2016)

    Un polițist și trei sferturi!

    Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

    Regia: Tim Story
    45 1
    5.9
  • The Glades (2010)

    Soare, palmieri și crime

    Jim Longworth (Matt Passmore), un detectiv specializat în investigarea crimelor, decide să se mute din Chicago, după ce este împușcat de șeful său, care îl suspectează că ar avea o aventură cu soția lui.

    Scenariul: Clifton Campbell
    8 0
    7.4
  • Shark (2006)

    Scenariul: Ian Biederman
    0 0
    7.1
  • Sleeper Cell (2005)

    Celula teroristă

    Darwyn Al-Sayeed, un barbat afro-american de 30 de ani, este trimis sub acoperire de FBI sa se infiltreze intr-o celula terorista, care planuieste sa atace orasul Los Angeles. Viata barbatului este in pericol in orice moment, el trebuie sa adune...

    Scenariul: Ethan Reiff, Cyrus Voris
    6 0
    8.0
  • House of Sand and Fog (2003)

    Casa de nisip și ceață

    Behrani, emigrant iranian, cheltuiește o mare parte din economii pentru a asigura fiicei lui căsătoria. Cu restul de bani cumpără la o licitație o casă și ajunge, fără voie, în mijlocul unui conflict juridic cu fosta proprietară.

    Regia: Vadim Perelman
    26 1
    7.5
  • In Hell (2003)

    Închisoarea iadului

    Cea mai recenta productie cu legendarul Van Damme protagonist, acest thriller a fost finalizat la inceputul acestui an. Van Damme e un expert in forari petroliere care este condamnat la inchisoare dupa ce l-a ucis pe violatorul care i-a omorat sotia.

    Regia: Ringo Lam
    35 5
    6.1
  • The Replacement Killers (1998)

    Ucigași de Schimb

    John Lee (Yun-Fat Chow, cunoscut din "Anna şi regele") este unul dintre cei mai eficienţi ucigaşi plătiţi. Dar chiar şi cel mai profesionist dintre criminali poate avea uneori momente de slăbiciune

    Regia: Antoine Fuqua
    30 2
    6.1
  • The Negotiator (1998)

    Negociatorul

    Negociatorul lui F.Gary Gary nu este o fictiune. Personajul a existat in realitate si a fost angajat al FBI, dar felul in care il portretizeaza maestrul Samuel L. Jackson face dintr-un personaj puternic o adevarata legenda.

    Regia: F. Gary Gray
    36 1
    7.3
  • Fools Rush In (1997)

    Graba strică treaba

    Ce ai alege între iubirea vieții și stilul de viață preferat? Asta este problema lui Alex după ce petrece o noapte cu Isabel, o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc, iar el află că ea este însărcinată. Decid să se căsătorească.

    Regia: Andy Tennant
    14 2
    6.1
  • Desperado (1995)

    Banderas interpretează rolul unui mariachi, un soi de menestrel modern. În încercarea de a se răzbuna pe infamul boss al cartelului de droguri mexican, cântărețul se vede prizonier într-o lume dură în care rafalele de gloanțe fac parte din cotidian.

    Regia: Robert Rodriguez
    54 1
    7.1