Filmele și serialele cu Carly Chaikin

  • Carly Chaikin

    Carly Chaikin

    34 de ani
    Data nașterii: 26.03.1990
    Locul nașterii: Santa Monica, California, USA
  • Viața lui Sam, un newyorkez normal, se schimbă peste noapte când iubita lui este ucisă de mafia bulgară. După ce a fugit la Paris timp de trei ani pentru a evita să sufere aceeași soartă, într-o zi crede că o recunoaște într-un film de la...

    Regia: Colin Krisel, James Krisel
    28 5
    5.2
  • Social Animals (2018)

    Animale sociale

    Viața lui Zoe nu este așa cum plănuise ea. Exact când pare că întreaga ei lume se va prăbuși, Zoe îl cunoaște pe Paul, iar cei doi se potrivesc imediat. Dar este o problemă: Paul este căsătorit.

    Regia: Theresa Bennett
    5 2
    5.3
  • Mr. Robot (2015)

    Malek e un tanar programator care sufera de o tulburare anti-sociala si se conecteaza cu alti oameni numai prin hacking. El e recrutat de un anarhist misterios.

    Scenariul: Sam Esmail
    261 16
    8.5
  • Escapee (2011)

    Evadat

    Intr-o ora de observatii la un spital de boli mintale, tanara psiholog Abby Jones ajunge, din greseala, la un pacient de mare risc. Se intoarce acasa fara sa stie ca misteriosului pacient intre timp evadase si se indrepta spre locuinta ei.

    Regia: Campion Murphy
    1 0
    3.1
  • Suburgatory (2011)

    Imperfecta viață perfectă

    Scenariul: Emily Kapnek
    3 0
    7.2
  • The Last Song (2010)

    Ultimul cântec

    Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol din afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat după divorțul părinților. Deși viața lui Ronnie nu va fi ușoară în noua ei casă, va descoperi și fiorii dragostei...

    Regia: Julie Anne Robinson
    18 2
    6.0