Filmele și serialele cu Carrie-Anne Moss

  • Carrie-Anne Moss

    Carrie-Anne Moss

    56 de ani
    Data nașterii: 21.08.1967
    Locul nașterii: Burnaby, British Columbia, Canada
  • The Matrix Resurrections (2021)

    Matrix Renașterea

    The Matrix Resurrections, mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. În The...

    Regia: Lana Wachowski
    289 56
    5.7
  • Wisting (2019)

    Scenariul: Trygve Allister Diesen
    36 3
    7.3
  • Brain on Fire (2016)

    Creier încins

    Filmul urmărește viața unei jurnaliste în plină ascensiune care suferă de o tulburare rară. Pelicula surprinde experiența oribilă a căderii în nebunie și miracolul medical care tras-o înapoi de pe marginea prăpastiei.

    Regia: Gerard Barrett
    31 2
    6.6
  • Frankenstein (2015)

    Regia: Bernard Rose
    1 0
    5.1
  • Jessica Jones (2015)

    Jessica este o fostă fată supererou. După ce cariera ei în costumul de spandex ia brusc sfârșit, Jones deschide la New York o agenție de detectivi, cu ajutorul căreia îi ajută pe cei cu puteri remarcabile să își rezolve propriile dileme.

    Scenariul: Melissa Rosenberg
    120 14
    7.9
  • Elephant Song (2014)

    Cântecul elefantului

    După ce încearcă să afle de la un tânăr manipulant amănunte despre dispariția colegului său, un psihiatru este atras într-un joc periculos. La un moment dat, în acest duel psihologic, nu mai este prea clar cine este cel care domină.

    Regia: Charles Binamé
    2 0
    6.5
  • Compulsion (2013)

    Fascinatie

    Viețile celor doua vecine, Amy si Safron, se intersectează atunci când obsesiile lor încep să iasa la iveala. Cand Saffron dispare subit, se porneste o investigatie care dezvaluie relația dintre dintre cele doua.

    Regia: Egidio Coccimiglio
    5 0
    4.4
  • Silent Hill: Revelation (2012)

    Dealul silențios: Revelația

    Heather și tatăl ei au fost pe fugă, mereu cu un pas înaintea forței periculoase pe care nu au înțeles-o niciodată pe deplin. Acum, chinuită de coșmaruri îngrozitoare și de dispariția tatălui ei, Heather descoperă că nu este cine crede că este.

    Regia: M.J. Bassett
    21 6
    4.9
  • Vegas (2012)

    Scenariul: Nicholas Pileggi, Greg Walker
    4 0
    7.3
  • Unthinkable (2010)

    De neimaginat

    Un thriller psihologic, conturat in jurul unui interogator privat si a unui agent FBI ce preseaza pana la limita inumanitatii un terorist care detine informatii legate de locatia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

    Regia: Gregor Jordan
    25 1
    7.0
  • Love Hurts (2009)

    Dragostea doare

    Ben a ajuns la vârsta mijlocie și s-a fosilizat, spre deosebire de soția sa vibrantă (Carrie-Anne Moss). Atunci când, în cele din urmă, femeia îl părăsește, Ben e pierdut. Se apucă de băut, până când fiul său de 17 ani, Justin, preia frâiele.

    Regia: Barra Grant
    1 1
    5.5
  • Fireflies in the Garden (2008)

    Licurici în grădină

    O dată cu venirea în oraș a lui Michael pentru reuniunea de familie, o dramă îi lovește atât pe el cât și pe restul familiei lui. În timp ce membrii familiei se ajută între ei, Michael este prezentat drept oaia neagră a familiei.

    Regia: Dennis Lee
    4 2
    6.4
  • Disturbia (2007)

    Suspiciunea

    Adolescentul Kale are o viață de invidiat. Își petrece timpul jucând jocuri video, navigând pe net și uitându-se la televizor. E stăpân pe întreaga casă, iar o tânără frumoasă, Ashley, tocmai s-a mutat în casa de alături. Însă ceva nu este în regulă.

    Regia: D. J. Caruso
    21 0
    6.8
  • Mini's First Time (2006)

    Fiica rătăcitoare

    Mini e o tanara inteligenta si atragatoare, a carei viata e controlata de mama sa, Diane, o femeie fara sentimente, dependenta de alcool. Nerabdatoare sa isi castige independenta, Mini pune la punct un plan prin care il seduce pe tatal sau vitreg...

    Regia: Nick Guthe
    9 2
    5.8
  • Snow Cake (2006)

    Gustul zăpezii

    Alex Hughes, un englez tăcut, e abordat de excentrica Vivienne de 19 ani, în restaurantul unei benzinării. Acceptă cu greu să o ia cu el până în orăşelul Wawa, dar înainte îi dezvăluie fetei că fusese închis pentru crimă.

    Regia: Marc Evans
    6 0
    7.4