Filmele cu Carrie Fisher

 • When Harry Met Sally... (1989)

  Când Harry a cunoscut-o pe Sally

  “Cand Harry o întalneste pe Sally” este un film care “scanteiaza de inteligenta si umor” (Boxoffice), prezentand “genul de adevar despre relatii care nu a mai aparut în filme pana acum” (New York)... si nici de la momentul respectiv încoace!

  Regia: Rob Reiner
  16 0
  7.6
 • Appointment with Death (1988)

  Intalnire cu moartea

  Ecranizarea cărții cu același nume a scriitoarei Agatha Christie. O familie pleacă în vacanță la Ierusalim. Familia e condusă cu o mână de fier de dna Boynton - moștenitoarea averii soțului ei în urma unui testament controversat, detestată de copii.

  Regia: Michael Winner
  16 0
  6.2
 • Hannah and Her Sisters (1986)

  Hannah și surorile ei

  Destinul a trei surori - Lee, Holly si mai ales Hannah, o actrita talentata, frumoasa si inteligenta - in jurul carora isi intretaie drumurile o multitudine de alte personaje, cu existentele si iubirile lor.

  Regia: Woody Allen
  Oscar-uri:
  7 1
  7.9
 • The Man with One Red Shoe (1985)

  Omul cu un pantof roșu

  Deoarece un prieten i-a făcut o glumă, Richard trebuie să poarte la întoarcerea dintr-o călătorie un pantof roşu şi unul negru. Un agent CIA îl indică pe Richard ca fiind un curier important, datorită pantofului său roşu.

  Regia: Stan Dragoti
  15 1
  5.7
 • Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

  Războiul stelelor - Episodul VI: Întoarcerea lui Jedi

  Imperiul se pregătește să distrugă Rebeliunea cu o navă Steaua Morții și mai puternică. În timp ce flota rebelilor duce un atac masiv asupra stației spațiale, Luke Skywalker îl confruntă pe tatăl său într-un duel final.

  Regia: Richard Marquand
  98 1
  8.3
 • Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

  Războiul stelelor - Episodul V: Imperiul Contraatacă

  Rebelii se împrăștie după ce Imperiul le atacă baza de pe planeta de gheață Hoth. În timp ce Han și Leia sunt urmăriți de Imperialiști, Luke se antrenează cu maestrul Yoda înainte să îl confrunte pe Darth Vader și să afle un adevăr șocant.

  Regia: Irvin Kershner
  Oscar-uri:
  111 1
  8.7
 • The Star Wars Holiday Special (1978)

  Special de sărbătoare Războaiele stelare

  Regia: Steve Binder, David Acomba
  3 2
  2.2
 • Star Wars (1977)

  Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță

  Luke Skywalker își unește forțele cu un cavaler Jedi, un pilot încrezut, un wookie și doi roboți pentru a salva galaxia de stația de luptă a Imperiului. În același timp, încearcă să o salveze pe prințesa Leia de maleficul Darth Vader.

  Regia: George Lucas
  Oscar-uri: x 6
  112 3
  8.6