Filmele cu Casey Affleck

  • Casey Affleck

    Casey Affleck

    48 de ani
    Data nașterii: 12.08.1975
    Locul nașterii: Falmouth, Massachusetts, USA
    Oscaruri:
  • Every Breath You Take (2021)

    Îmi aparții

    Thriller psihologic captivant, despre un psihiatru a cărui carieră e în pericol când pacienta lui se sinucide. Când el îl invită pe fratele acesteia în casa sa ca să-i întâlnească soția și fiica, viața lui de familie e, dintr-odată, distrusă.

    Regia: Vaughn Stein
    24 5
    5.3
  • The World to Come (2020)

    O lume nouă

    În această poveste de dragoste din secolul al XIX-lea, din nord-estul Americii, Abigail, soția unui fermier, și noua ei vecină, Tallie, se trezesc extrem de atrase una de cealaltă. Abigail, îndurerată, îl îngrijește pe soțul ei retras, Dyer, în...

    Regia: Mona Fastvold
    16 4
    6.4
  • Our Friend (2019)

    Prietenul nostru

    După ce primesc vești care le schimbă viața, un cuplu găsește sprijin la cel mai bun prieten al lor, care își pune propria viață pe pauză și se mută în casa familiei lor, aducând un impact mult mai mare și mai profund decât si-ar fi putut imagina.

    Regia: Gabriela Cowperthwaite
    10 2
    7.3
  • Light of My Life (2019)

    Lumina vieții mele

    Seara, într-un cort în mijlocul pădurii, un tată îi spune copilului său o poveste. Ceea ce la prima vedere pare idilic se dovedește a fi o situație excepțională: într-o lume post-pandemică, tatăl face tot ce-i stă în putință pentru a-și proteja fata.

    Regia: Casey Affleck
    36 4
    6.6
  • The Old Man & the Gun (2018)

    Bătrânul și arma

    Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

    Regia: David Lowery
    150 13
    6.7
  • A Ghost Story (2017)

    Regia: David Lowery
    34 32
    6.8
  • Manchester by the Sea (2016)

    Manchester de lângă mare

    Lee Chandler e obligat să revină acasă pentru a-l lua în grijă pe nepotul lui după ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul poveștii, lui Lee îi revin în minte motivele care l-au făcut să plece din Manchester și să se distanțeze de trecut.

    Regia: Kenneth Lonergan
    Oscar-uri:
    48 2
    7.8
  • Triple 9 (2016)

    Triple 9: Codul străzii

    Triple 9 spune povestea unui grup de polițiști șantajați de mafia rusească să comită un jaf. Grupul pune la cale un "999", cod echivalent cu "polițist împușcat". Lucrurile se complică atunci când polițistul care ar fi trebuit sacrificat ia atitudine.

    Regia: John Hillcoat
    46 7
    6.3
  • The Finest Hours (2016)

    Furtună Extremă

    Paza de Coastă face o încercare îndrăzneață de salvare în largul coastei Cape Cod, după ce două tancuri petroliere sunt distruse în timpul unui viscol în 1952.

    Regia: Craig Gillespie
    51 5
    6.7
  • Out of the Furnace (2013)

    Furia de foc

    Filmul urmărește soarta lui Russell (Bale) și a fratelui său, Rodney (Casey Affleck). Cei doi trăiesc într-un orășel modest și atins de criza economică din zona „centurii industriale” a Americii.

    Regia: Scott Cooper
    10 2
    6.7
  • Povestea unui deţinut care evadează şi parcurge tot Texasul pentru a-şi regăsi soţia şi pe fiica pe care n-a întâlnit-o niciodată

    Regia: David Lowery
    9 2
    6.4
  • ParaNorman (2012)

    Norman, un băiat în stare să comunice cu morţii, va avea de înfruntat zombie, fantome, vrăjitoare şi, mai răi decât toţi, adulţi, pentru a-şi salva micul orăşel de un blestem vechi de veacuri.

    Regia: Sam Fell, Chris Butler
    7 0
    7.0
  • Tower Heist (2011)

    Jaf... la turnul mare

    Ben Stiller și Eddie Murphy sunt protagoniștii acestei comedii despre niște simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii

    Regia: Brett Ratner
    23 2
    6.2
  • I'm Still Here (2010)

    Sunt încă aici

    Casey Affleck se documentează în legătură cu tranziția lui Joaquin Phoenix de la un actor aclamat spre un rapper aspirant.

    Regia: Casey Affleck
    4 0
    6.2
  • The Killer Inside Me (2010)

    Ucigașul din mine

    Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu același titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoștință cu Lou Ford, un polițist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilității un psihopat feroce.

    Regia: Michael Winterbottom
    12 2
    6.1