Filmele cu Casey Siemaszko

  • Casey Siemaszko

    Casey Siemaszko

    63 de ani
    Data nașterii: 17.03.1961
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Regia: Nelson McCormick
    5 0
    6.0
  • The Crew (2000)

    Gasca

    In tinerete au fost patru gangsteri de temut. La batranete, sunt carcotasi nesuferiti, dar de fapt nu doresc decat sa traiasca linistiti. Unul dintre ei - Bobby - isi cauta fiica, pe care nu a mai vazut-o de cand era copil. Pentru a-si pastra...

    Regia: Michael Dinner
    3 0
    5.6
  • Bliss (1997)

    Extaz

    Craig Sheffer, Sheryl Lee, Terence Stamp si Spalding Gray stralucesc in acest film care arunca o privire sincera asupra sexului si a riscului emotional.

    Regia: Lance Young
    6 3
    6.0
  • Mistrial (1996)

    Sentința

    Eddie Rios e acuzat de uciderea a doi polițiști, dar nu e găsit vinovat din pricina lipsei de probe. Steve Donohue, detectivul care l-a arestat pe Rios, e șocat de hotărâre și, într-un atac de furie, scoate arma, îi ia ostatici pe judecător,...

    Regia: Heywood Gould
    1 1
    5.6
  • The Phantom (1996)

    Fantoma

    Billy Zane interpreteaza rolul Fantomei, in acest film plin de actiune, bazat pe cele mai de succes benzi desenate ale tuturor timpurilor! Povestea incepe cu o expeditie care ajunge pe insula Bengalla, in cautarea legendarului craniu al lui...

    Regia: Simon Wincer
    8 1
    5.1
  • Milk Money (1994)

    Iubire de probă

    Dupa ce se imprieteneste cu o prostituata sufletista, interpretata de Melanie Griffith, un pusti de 12 ani e hotarat sa o „cupleze” cu tatal lui, vaduv de mai multi ani. Manevra tine si cei trei incearca sa convietuiasca o zi si o noapte, de proba.

    Regia: Richard Benjamin
    10 1
    5.6
  • Of Mice and Men (1992)

    Oameni și șoareci

    George şi Lennie, doi tineri fără căpătâi, încearcă să-şi construiască un viitor în America, muncind acolo unde se iveşte posibilitatea. Lucrurile sunt îngreunate de faptul că Lennie este retardat şi puţini sunt aceia care îl primesc să lucreze.

    Regia: Gary Sinise
    23 0
    7.5
  • Back to the Future Part II (1989)

    Înapoi în viitor 2

    Adolescentul Marty abia a revenit în anul 1985, în prezentul îmbunătăţit ca efect al intervenţiei sale din primul film, că Doc îşi face apariţia în maşina timpului, pentru a-l avertiza că viitorii lui copii riscă să devină nişte delincvenţi.

    Regia: Robert Zemeckis
    71 1
    7.8
  • Biloxi Blues (1988)

    Un adolescent din New Yorkse inroleaza in armata Statelor Unite in ultimul an al celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Eugene este trimis la o baza din Biloxi, Mississippi, unde trebuie sa traiasca alaturi de soldati din toate paturile sociale.

    Regia: Mike Nichols
    1 0
    6.6
  • Young Guns (1988)

    Tinerii pistolari

    Anul 1878, New Mexico. Fermierul Tunstall culege cativa tineri de pe drum, le ofera de lucru pe pamanturile sale, ii invata sa citeasca si le arata ce inseamna cu adevarat civilizatia. Insa intr-o zi, John este impuscat.

    Regia: Christopher Cain
    27 0
    6.8
  • Gardens of Stone (1987)

    Gradini de piatră

    Era o perioada in care era periculos sa fii tanar si imposibil sa fii erou.

    Regia: Francis Ford Coppola
    4 2
    6.4
  • Three O'Clock High (1987)

    Clopoțelul sună la trei

    Buddy, batausul clasei, il provoaca pe Jerry la o bataie in parcarea scolii, la ora trei dupa amiaza. Bietul Jerry nu are la dispozitie decat sapte ore, o inteligenta vie, cativa prieteni si o surioara cu idei, pentru a scapa din bucluc.

    Regia: Phil Joanou
    4 0
    7.1
  • Stand by Me (1986)

    Prietenie

    Inspirat de nuvela lui Stephen King, The Body, filmul lui Rob Reiner, e un clasic, o dezarmant de tandra poveste, subtila si sublima, a patru copii care pleaca intr-o calatorie ce-i va maturiza prematur.

    Regia: Rob Reiner
    36 4
    8.1
  • Secret Admirer (1985)

    Admirator secret

    Michael primeste o scrisoare de dragoste de la o admiratoare secreta. El suspecteaza sau - mai bine zis - isi doreste ca admiratoarea sa fie Deborah. Se decide să-i scrie fetei o scrisoare anonima, dar totul ia o intorsatura amuzanta.

    Regia: David Greenwalt
    1 0
    6.5