Filmele și serialele cu Caterina Scorsone

  • Caterina Scorsone

    Caterina Scorsone

  • The November Man (2014)

    Nume de cod: Spionul de noiembrie

    Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor colegi.

    Regia: Roger Donaldson
    42 1
    6.3
  • Edge of Darkness (2010)

    Scăpat de sub control

    Detectivul specializat pe omucideri Craven investighează uciderea propriei sale fiice, o activistă cu convingeri politice incomode. Craven descoperă nu doar viaţa ei secretă, ci şi încercări de muşamalizare a cazului din partea unei mega-corporaţii.

    Regia: Martin Campbell
    41 2
    6.6
  • Alice (2009)

    Țara Minunilor e un oras alcatuit din turnuri incalcite si cazinouri construite din carti de joc, toate aflate sub domnia Reginei de Cupa. Iepurele Alb este o organizatie secreta care lucreaza pentru Regina de Cupa si rapeste oameni din lumea reala.

    0 0
    7.2
  • Private Practice (2007)

    Practică privată

    Serialul deriva din drama medicala Grey’s Anatomy, dar acum povestea este prezentata dintr-un alt unghi: in prim-plan este viata chirurgului Addison Montgomery (Kate Walsh).

    Scenariul: Shonda Rhimes
    5 0
    6.8
  • Goosebumps (1999)

    Cine se teme de fantome?

    Goosebumps (Cine se teme de fantome?) este un serial TV pentru copii bazat pe seria omonimă de cărți ale autorului american R. L. Stine.

    Scenariul: R.L. Stine
    2 0
    7.6