Filmele cu Catherine Allégret

  • Catherine Allégret

    Catherine Allégret

    78 de ani
    Data nașterii: 16.04.1946
    Locul nașterii: Paris, France
  • Din copilărie până la glorie, de la victorii la suferinţe, de la Belleville la New York, La Vie en Rose prezenintă viaţa ieşită din comun a lui Edith Piaf. De-a lungul unui destin aproape neverosimil, descoperim sufletul unei artiste şi inima unei...

    Regia: Olivier Dahan
    Oscar-uri:
    12 2
    7.6
  • Mariages! (2004)

    Căsătorii

    Johanna si Benjamin sunt in ajunul nuntii. Dar cavalerul de onoare Alex are probleme cu sotia sa, Valentine, care are o relatie sentimentala secreta cu prietenul lor, Dr. Hugo, care este casatorit cu simpatica Micky!

    Regia: Valérie Guignabodet
    0 0
    5.6
  • Josepha (1982)

    După ce se îndrăgostește de un milionar, Josepha și soțul ei Michel redevin apropiați pe baza pasiunii lor pentru teatru, după ce acesta primește rolul lui Macbeth.

    Regia: Christopher Frank
    0 0
    6.0
  • Womanlight (1979)

    Clar de femeie

    Michel cauta sa se impace cu gandul mortii sotiei sale, in vreme ce Lydia isi plange fiica disparuta. Incercarea celor doi de a se apropia unul de celalalt e zadarnicita de suferinta care ii consuma.

    Regia: Costa-Gavras
    3 0
    6.4
  • The Wild Goose Chase (1975)

    Răzbunarea țapului ispășitor

    Pierre este convins de directorul bancii unde lucreaza sa-i tina locul o perioada. In acest timp, un grup de travestiti duri si musculosi fura niste documente importante aflate in grija lui Pierre. Pentru a salva reputatia bancii si pentru a scapa...

    Regia: Claude Zidi
    4 0
    6.3
  • Chance and Violence (1974)

    Soarta și violența

    Un criminalist blazat ajunge în Nisa pentru a scrie un eseu despre violență. Între el și frumoasa sa doctoriță se înfiripă o legătură după ce el însuși este atacat.

    Regia: Philippe Labro
    0 0
    5.5
  • The Burned Barns (1973)

    Ferma suspiciunilor

    Un detectiv tenace de la Paris investighează uciderea surprinzătoare a unei tinere și suspectează o familie din mediul rural, revelându-i secretele.

    Regia: Jean Chapot
    5 0
    6.6
  • Last Tango in Paris (1972)

    Ultimul tango la Paris

    O tânără pariziană întâlnește un afacerist american trecut de prima tinerețe. Începe o relație cu acesta, contrariată însă de insistența cu care el cere ca relația lor clandestină să rămână pur sexuală.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    25 6
    6.9
  • The Sleeping Car Murder (1965)

    Compartimentul ucigașilor

    Regia: Costa-Gavras
    1 1
    7.2