Filmele cu Catherine Marchal

  • Catherine Marchal

    Catherine Marchal

    56 de ani
    Data nașterii: 03.05.1967
    Locul nașterii: Paris, France
  • Rogue City (2020)

    Orașul nelegiuiților

    Prins la mijloc între corupția din poliție și războiul dintre bandele din Marsilia, un polițist loial trebuie să-și protejeze brigada ocupându-se personal de problemă.

    Regia: Olivier Marchal
    39 8
    6.1
  • Diamond 13 (2009)

    Diamant 13

    Mat (Gérard Depardieu) e un poliţist de noapte de la Divizia 13 de Poliţie Criminală. Figură de nepătruns şi solitar. Destinul său se schimbă în urma unui telefon de la Franck, vechiul său prieten, care propune un plan: o deturnare de bani murdari.

    Regia: Gilles Béhat
    0 0
    5.1
  • The Last Deadly Mission (2008)

    MR 73: Misiune mortală

    Auteuil, un detectiv ratat din Marseilles, are sansa sa-si repare cariera. El trebuie sa ofere protectie unei femei fata de individul care i-a ucis parintii, individ care urmeaza sa iasa in curand din inchisoare.

    Regia: Olivier Marchal
    7 1
    6.6
  • 36th Precinct (2004)

    Poliția judiciară

    Paris, 2005. O banda comite crime de o violenta rara. Leo Vrinks, sef al Brigazii Anti-Crima si Dennis Klein, sef al Brigazii de Investigatii si Interventii Rapide, stiu ca cel care va reusi sa anihileze banda va deveni Directorul Politiei Judiciare.

    Regia: Olivier Marchal
    9 0
    7.1
  • Gangsters (2002)

    Gangsteri

    Intr-un comisariat de politie din Paris, doi suspecti, Franck Chaievski si iubita acestuia, o prostituata, sunt supusi unui dur interogatoriu, fiind acuzati ca au organizat si participat la un jaf sangeros, care a dus la moartea a sapte oameni. Nu...

    Regia: Olivier Marchal
    1 0
    6.4