Filmele și serialele cu Catherine McCormack

  • Catherine McCormack

    Catherine McCormack

    52 de ani
    Data nașterii: 03.04.1972
    Locul nașterii: Epsom, Surrey, England, UK
  • The Song of Names (2019)

    Cântecul numelor uitate

    Tim Roth și Clive Owen joacă într-o poveste cu acțiunea împărțită pe două continente de-a lungul a mai bine de jumătate de secol. Sub dezvăluirile muzicale uimitoare și pulsante ale filmului, ard groaza unui război și sufletele pierdute în istorie.

    Regia: François Girard
    24 1
    6.5
  • Temple (2019)

    Clinica ilegală

    În urma unei tragedii personale, Daniel, un chirurg talentat, se alătură unui tânăr singuratic, dar foarte plin de resurse, pe nume Lee, pentru a deschide o clinică subterană în vasta rețea de tuneluri de sub Londra.

    Scenariul: Mark O'Rowe
    24 3
    7.0
  • Lights Out (2011)

    Scenariul: Justin Zackham
    0 0
    8.0
  • Midnight Man (2008)

    Omul din umbră

    0 0
    6.6
  • 28 Weeks Later (2007)

    După 28 de săptămâni

    Evenimentele din „28 Weeks Later” se petrec la şase luni după ce virusul Furia s-a răspândit în Londra. Armata SUA a reinstaurat ordinea şi încearcă să repopuleze oraşul, când un purtător al virusului intră iarăşi în zona securizată.

    Regia: Juan Carlos Fresnadillo
    32 2
    6.9
  • Renaissance (2006)

    Ilona este răpită. Încercările de a o găsi eșuează. Avalon, multinaționala pentru care lucreaza Ilona, încearcă să o găsească cu orice preț și îi cere ofițerului Karas, un controversat polițist, să preia cazul. Karas pornește după ea prin Paris.

    Regia: Christian Volckman
    7 0
    6.6
  • Strings (2005)

    Sfori

    Regia: Anders Rønnow Klarlund
    0 0
    6.9
  • A Sound of Thunder (2005)

    Vânătoare fatală

    Într-o Americă a viitorului, o companie organizează pentru angajaţii ei un safari de vânătoare a dinozaurilor în era preistorică. La întoarcerea din aventură, unul dintre participanţi aduce cu el, din greşeală, un fluture.

    Regia: Peter Hyams
    18 0
    4.2
  • Gunpowder, Treason & Plot (2004)

    Praf de pușcă, trădare și complot

    Frumoasa şi fermecătoarea Mary, Regina Scoţiei, trebuie să-şi folosească abilităţile, neîncercate până acum, de conducător catolic al unei ţări practic fără de legi, unde familiile conducătoare sunt deja pregătite s-o învingă. În ciuda tuturor...

    Regia: Gillies MacKinnon
    0 1
    7.0
  • The Tailor of Panama (2001)

    Omul nostru din Panama

    Spionul Osnard este trimis în Panama pentru a fi pedepsit. Are o armă secretă - pe Harry, un individ care şi-a luat identitatea unui croitor cu clienţi bogaţi şi influenţi. Experienţa lui Harry în Panama îi crează lui Osnard şansa de a se afirma.

    Regia: John Boorman
    15 3
    6.1
  • Spy Game (2001)

    Spioni de elită

    Desfasurandu-se intr-o lume a intrigilor globale din perioada ulterioara razboiului din Vietnam, catre finalul Razboiului Rece, filmul este o poveste despre regasire si prietenie, despre un mentor si protejatul sau, un joc de-a soarecele si pisica.

    Regia: Tony Scott
    46 6
    7.1
  • Born Romantic (2000)

    Născuți romantici

    Trei bărbați umblă după trei femei prin Londra. Fergus încearcă să o găsească pe fosta lui prietenă, șarmantul în vârstă Frankie, pe frumoasa Eleanor, iar hoțul Eddie, pe Jocelyn, care lucrează la cimitir.

    Regia: David Kane
    3 0
    6.4
  • Shadow of the Vampire (2000)

    Umbra vampirului

    In 1921, la Berlin, regizorul Murnau vrea sa realizeze un film dupa cartea lui Bram Stoker despre Dracula. Pentru ca nu este lasat, Murnau schimba numele vampirului. Astfel incepe realizarea clasicului film "Nosferatu". Interpretarea actorului Max...

    Regia: E. Elias Merhige
    6 1
    6.9
  • The Weight of Water (2000)

    Ape tulburi

    Ape tulburi este un thriller semnat de realizatoarea bizarului Strange Days. La finele secolului 19 o insulită izolată de pe coasta Statelor Unite e zguduită de o crimă dublă. Un secol mai târziu, trecutul va iesi la iveală.

    Regia: Kathryn Bigelow
    13 0
    5.8
  • Dangerous Beauty (1998)

    Frumoasa venețiană

    Veneţia secolului 16, "cel mai bogat şi decadent oraş al vremii"... Veronica Franco se îndrăgosteşte de Marco Venier, un bărbat de viţă nobilă provenind dintr-o familie bogată, care este împotriva căsătoriei lor. Neputând să se mărite cu alesul...

    Regia: Marshall Herskovitz
    31 3
    7.1