Filmele și serialele cu Catherine Salée

  • Catherine Salée

    Catherine Salée

  • Maria rêve (2022)

    Regia: Yvo Muller, Lauriane Escaffre
    3 0
    6.1
  • A Change of Heart (2022)

    Răzgândire

    Calais, Franța. Văduva Béatrice locuiește cu familia ei. Când îl întâlnește pe Mokhtar, un profesor iranian care a venit ilegal în Europa, viața și crezurile ei sunt date peste cap. Pentru iubire, trebuie să înfrunte prejudecățile rudelor.

    Regia: Jérémie Elkaïm
    1 0
    5.7
  • Inexorable (2021)

    Inexorabil

    După succesul răsunător al primului său roman Inexorabil, Marcel Bellmer nu a reușit niciodată să reia legătura cu succesul. Ani mai târziu și ieșind dintr-o depresie care l-a lovit, s-a mutat cu soția și editorul Jeanne Drahi, cu fiica sa Lucie...

    Regia: Fabrice Du Welz
    3 1
    6.1
  • The Break (2016)

    Un detectiv îndoliat după o pierdere dureroasă se mută înapoi în liniștitul său oraș natal, dar este prins în ancheta unei crime ce dezgroapă secrete întunecate.

    Scenariul: Stéphane Bergmans, Benjamin d'Aoust, Matthieu Donck
    7 0
    7.6
  • After Love (2016)

    După dragoste

    După o căsnicie de 15 ani, un cuplu cu doi copii este pe cale să se destrame. Până când soţul îşi găseşte o nouă locuinţă, cei doi trebuie să se suporte şi să cadă de acord asupra felului în care îşi vor împărţi lucrurile.

    Regia: Joachim Lafosse
    5 1
    6.5
  • Keeper (2016)

    Părinți adolescenți

    Maxime și Melanie sunt îndrăgostiți. Își explorează sexualitatea stângaci, cu o curiozitate nebună, până când Melanie realizează că este însărcinată. La început, Maxime reacționează urât, dar apoi se obișnuiește cu ideea că va deveni tată.

    Regia: Guillaume Senez
    2 0
    6.5
  • Two Days, One Night (2014)

    Două zile, o noapte

    O tânără află despre colegii ei de serviciu că au acceptat o mărire în schimbul acordului lor ca ea să fie disponibilizată. Femeia are șapte zile la dispoziție pentru a-și convinge colegii să renunțe la bani pentru ca ea să-și poată păstra serviciul.

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    2 0
    7.3
  • Blue Is the Warmest Color (2013)

    Adèle: Capitolele 1 și 2

    Adèle are 15 ani și e interesată de băieți. Când o vede pentru prima dată pe Emma, Adèle începe să-și dea seama că poate privi lumea și cu alți ochi. Și în iubirea ei pentru Emma, Adèle devine din copil adult și, din adolescentă, femeie.

    Regia: Abdellatif Kechiche
    27 8
    7.7