Filmele și serialele cu Catherine Zeta-Jones

  • Catherine Zeta-Jones

    Catherine Zeta-Jones

    54 de ani
    Data nașterii: 25.09.1969
    Locul nașterii: Swansea, West Glamorgan, Wales, UK
    Oscaruri:
  • National Treasure: Edge of History (2022)

    Avere Națională: Puterea Istoriei

    În timp ce caută cea mai mare comoară din istorie, Jess Valenzuela dezgroapă trecutul secret al familiei sale.

    28 2
    5.8
  • Prodigal Son (2019)

    Scenariul: Chris Fedak, Sam Sklaver
    136 8
    7.7
  • Regia: Guillermo Navarro
    34 10
    5.6
  • RED 2 (2013)

    Greu de pensionat 2

    Frank e salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg, Marvin (John Malkovich). Cei 2 bărbați vor să descopere secretul din spatele proiectului Nightshade, dorit de toate guvernele.

    Regia: Dean Parisot
    85 3
    6.6
  • Side Effects (2013)

    Efecte adverse

    Un thriller captivant despre Emily și Martin, un cuplu de succes din New York, a căror viață se dă peste cap când psihiatrul lui Emily îi prescrie un nou medicament împotriva anxietății. Medicamentul va avea neașteptate efecte adverse.

    Regia: Steven Soderbergh
    25 3
    7.1
  • Broken City (2013)

    Orașul corupt

    Exclus din poliţie în urma unui incident armat, un detectiv particular primeşte o misiune importantă de la un candidat la primăria New York-ului. Va avea de înfruntat pericole pentru a putea ieşi cu din intriga şi corupţia pe care le descoperă.

    Regia: Allen Hughes
    27 2
    6.1
  • Playing for Keeps (2012)

    Mereu în offside

    Gerard Butler, interpretul unui fost fotbalist, își dă seama că sportul i-a răpit prea mult din timpul pe care ar fi putut să-l petreacă alături de fiul său, așa că decide să antreneze echipa acestuia tocmai pentru a recupera anii pierduți

    Regia: Gabriele Muccino
    10 2
    5.7
  • Lay the Favorite (2012)

    Jucătoarea

    Povestea lui Beth (Rebecca Hall), o tânără de vreo 30 de ani care ajunge la Las Vegas, unde îl impresionează pe Dink (Willis), un parior profesionist. Beth și Dink vor lua casele de pariuri pe nepregătite.

    Regia: Stephen Frears
    6 1
    4.8
  • The Rebound (2009)

    Idilă cu dădaca mea

    Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soțul său este infidel, decide să își ia copiii și să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate și pleacă la New York.

    Regia: Bart Freundlich
    18 3
    6.3
  • Death Defying Acts (2007)

    Houdini: ultimul magician

    In cadrul turneului sau din Marea Britanie din 1926, maestrul evadarilor Harry Houdini se indragosteste de o clarvazatoare scotiana. Aceasta, ajutata de fiica ei, incearca sa-l ghideze pe Houdini in timpul unui numar magic extrem de periculos.

    Regia: Gillian Armstrong
    12 0
    5.8
  • No Reservations (2007)

    Fără rețineri

    Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

    Regia: Scott Hicks
    24 3
    6.3
  • The Legend of Zorro (2005)

    Legenda lui Zorro

    Legendarul Zorro pornește într-o nouă aventură pentru a proteja viitorul Californiei și al cetățenilor ei. De data asta el se luptă cu rău-făcători cu ajutorul frumoasei sale soții, Elena, și al tânărului lor fiu, Joaquin

    Regia: Martin Campbell
    66 1
    5.9
  • The Terminal (2004)

    Terminalul

    Terminalul spune povestea lui Viktor (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F. Kennedy având un pașaport care nu mai e valabil

    Regia: Steven Spielberg
    32 1
    7.4
  • Ocean's Twelve (2004)

    Unsprezece plus una

    Continuarea filmului de succes Ocean's Eleven - Faceti jocurile! Daniel Ocean (George Clooney) pune la cale 3 mari jafuri in 3 orase europene. In acelasi timp, Terry Benedict (Andy Garcia), este pe urmele lor pentru a se razbuna...

    Regia: Steven Soderbergh
    54 1
    6.5
  • Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003)

    Sinbad: Legenda celor Șapte mări

    Cel mai cunoscut proscris ce navigheaza pe cele Sapte Mari, care a cautat mereu incurcaturile, a primit un raspuns pe masura. Acuzat de furtul Cartii Pacii, Sinbad trebuie sa gaseasca si sa inapoieze cartea, altfel prietenul lui cel mai bun va muri.

    Regia: Tim Johnson, Patrick Gilmore
    22 0
    6.7