Filmele și serialele cu Cathy Cavadini

  • Cathy Cavadini

    Cathy Cavadini

    62 de ani
    Data nașterii: 21.04.1961
    Locul nașterii: Long Beach, California, USA
  • Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013)

    Batman: Întoarcerea Cavalerului Negru, Partea 2

    Batmanrevine după o absență de 10 ani. Autoritățile din Gotham doresc să-l aresteze. Un vechi dușman vrea o revansa. Federalii il doresc pe "Omul de Mâine"pentru a-l opri pe Batman.

    Regia: Jay Oliva
    14 1
    8.3
  • The Outback (2012)

    Johnny, Super-Koala

    În inima Australiei, micul koala Johnny e batjocorit de celelalte animale pentru că e fricos și... alb. Sătul să fie ținta răutăților, el se alături unui circ ambulant, unde se împrietenește cu diavolul tasmanian Hamish și cu maimuța mută Higgens.

    Regia: Kyung Ho Lee
    4 0
    4.7
  • Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)

    Batman: Cavalerul întunecat se întoarce, Partea 1

    Batman nu a mai fost zărit de un deceniu și un nou val de răufăcători se năpustește asupra orașului Gotham. La 55 de ani, Batman iși pune din nou masca și pelerina, dar mai are eroul ce-i trebuie pentru a ține piept criminalilor acestei noi ere?

    Regia: Jay Oliva
    19 2
    7.9
  • Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011)

    Scooby-Doo și legenda fantosaurului

    Pentru a scăpa de plictiseală, Daphne propune o excursie în orășelul La Serena, la reședinta unchiului ei, profesorul Hubley, unde cu totii se vor afla în mijlocul unui complot.

    Regia: Ethan Spaulding
    6 0
    6.6
  • Regia: Sam Liu
    6 0
    6.8
  • Nimic în lume nu il poate face pe Garfield sa se implice în altceva în afară de a mânca, până cand super-pisica Garzooka vine din universul benzilor desenate cu știri terifiante. Garfield i se alătura lui Garzooka în lupta pentru salvarea lumii lor.

    Regia: Mark A.Z. Dippé, Wonjae Lee
    2 0
    4.1
  • Civilizatia a fost distrusa de catre razboi si poluare, iar supravietuitorii au construit ultimul oras al Ecoban. In timp ce multe dintre resure s-au epuziat, Ecoban e mecanizat de catre poluare. Cetatenii Ecoban au nevoie sa creeze poluarea insa...

    Regia: Moon-saeng Kim
    10 1
    6.6
  • Versiunea pentru marile ecrane a serialului de pe Cartoon Network. Filmul ne va arata originea fetelor si ne va povesti de ce ele au ales sa lupte contra criminalitatii.

    Regia: Craig McCracken
    1 0
    6.5
  • The Powerpuff Girls (1998)

    Fetitele Powerpuff

    Scenariul: Craig McCracken
    0 0
    7.3
  • An American Tail: Fievel Goes West (1991)

    Aventură în Vest

    La un timp dupa ce familia de soricei Mousekewitz s-a mutat in America, au aflat ca si aici au mari probleme si sunt in continuare amenintati de pisici. Asta ii face sa isi doreasca sa se mute in vest.

    Regia: Phil Nibbelink, Simon Wells
    5 0
    6.5