Filmele cu Celina Jaitly

  • Celina Jaitly

    Celina Jaitly

    42 de ani
    Data nașterii: 24.11.1981
    Locul nașterii: Shimla, Himachal Pradesh, India
  • Thank You (2011)

    Îți mulțumesc

    Filmul ne relateaza povestea a 3 barbati casatoriti ce incearca sa se distreze in afara vietii lor de familie. Akshay Kumar joacă rolul unui detectiv care e specializat in relatii extra-conjugale, angajat de sotiile celor trei pentru a afla adevarul.

    Regia: Anees Bazmee
    0 0
    4.8
  • Accident on Hill Road (2010)

    Accident pe Hill Road

    Un thriller inspirat dintr-o poveste reală în care o femeie lovește un om cu mașina, apoi merge acasă, lasă mașina în garaj și își continuă seara că și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Toate acestea în timp ce omul accidentat se află înfipt în parbriz

    Regia: Mahesh Nair
    0 0
    4.1
  • Golmaal Returns (2008)

    Balamucul se întoarce

    Obsedata de filmele de la televizor, Ekta crede ca sotul ei ar avea legaturi si cu alte femei. Lipsind o seara de acasa, Ekta decide sa afle daca intr-adevar sotul ei isi petrecuse seara cu Anthony Gonsalves, prieten de care nu mai auzise niciodata.

    Regia: Rohit Shetty
    1 0
    5.2
  • Money Hai Toh Honey Hai (2008)

    Goana după moștenire

    Şase tineri sunt aleşi de Krishnakumar să fie moștenitori ai enormei lui companii. Entuziasmaţi, noii moştenitori află că, odată cu averea, au moştentit şi datoriile uriaşe ale companiei. Acum trebuie să găsească repede o cale de a le plăti.

    Regia: Ganesh Acharya
    0 0
    2.9
  • Red: The Dark Side (2007)

    Partea întunecată

    Neel are o boală de inimă foarte gravă. Din fericire obține un transplant de inimă. După această intervenție chirurgicală o întâlnește pe Anahita.

    Regia: Vikram Bhatt
    0 0
    3.6
  • Jawani Diwani: A Youthful Joyride (2006)

    Tinerețe nebună

    Mann Kapoor ar dori să fie reprezentat de Umesh Jumani, directorul general al unei companii de înregistrari, și pentru a reusi acest lucru, el ii face curte fiicei sale. Insa la petrecerea burlacilor Mann se indragosteste fulgerator de o alta fata.

    Regia: Manish Sharma
    0 0
    2.9
  • Zinda (2006)

    Pentru 40 de ani, Balajeet Roy a stat incarcerat fara sa stie crima pe care a comis-o si nici unde se afla. Intr-o zi este eliberat fara explicatii. Are patru zile la dispozitie pentru a afla de ce a fost inchis si tinut in viata. Va reusi Roy sa...

    Regia: Sanjay Gupta
    0 0
    4.9
  • Apna Sapna Money Money (2006)

    Banii sunt visul nostru

    Filmul este povestea unor oameni care încearcă să supraviețuiască. Pentru asta, ei înșală și fac tot posibilul să stea departe de hărțuirea poliției.

    Regia: Sangeeth Sivan
    0 0
    5.4
  • No Entry (2005)

    Accesul Interzis

    Kishan, Prem si Shekhar sunt prieteni. Kishan ii e loial sotiei sale care este insa o femeie foarte geloasa si banuitoare. Prem este un afemeiat in care sotia sa are mare incredere. La nunta lui Shekhar apar incurcaturile...

    Regia: Anees Bazmee
    2 0
    6.6