Filmele și serialele cu Chace Crawford

  • Chace Crawford

    Chace Crawford

    38 de ani
    Data nașterii: 18.07.1985
    Locul nașterii: Lubbock, Texas, USA
  • Inheritance (2020)

    Moștenirea

    Inheritance este povestea conducătorului unei familii extrem de bogate și puternice, care moare subit și își lasă fiica și soția în posesia unei „moșteniri” terifiante - un secret șocant, ce amenință să le distrugă viețile.

    Regia: Vaughn Stein
    83 19
    5.6
  • The Boys (2019)

    Băieții

    Într-o lume în care super-eroii îmbrățișează partea întunecată a celebrității și faimei lor impresionante, BĂIEȚII se concentrează pe un grup de justițiari cunoscuți drept „Băieții”, care și-a propus să doboare super-eroi corupți, doar prin...

    Scenariul: Eric Kripke
    293 30
    8.7
  • Eloise (2017)

    Regia: Robert Legato
    12 1
    4.6
  • Undrafted (2016)

    Regia: Joseph Mazzello
    1 0
    6.3
  • Blood & Oil (2015)

    Blood & Oil prezintă un cuplu care se mută în North Dakota, după ce aici se descoperă cel mai mare zăcământ de petrol de pe teritoriul SUA.

    Scenariul: Rodes Fishburne, Josh Pate
    3 1
    6.6
  • What to Expect When You're Expecting (2012)

    Pregătește-te, că vine

    Cinci cupluri se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă și plină bucurii călătorii din viață, aceea de a da naștere unui copil. Cu teamă, umor și multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte.

    Regia: Kirk Jones
    8 2
    5.7
  • Twelve (2010)

    Doisprezece

    Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă

    Regia: Joel Schumacher
    4 0
    5.6
  • Molly a ieșit din convalescență după ce propria mamă a înjunghiat-o ca urmare a unui episod psihotic. Pentru a o ajuta să depășescă trauma psihologică, tatăl decide să se mute împreună cu ea într-un alt oraș și să o înscrie la un liceu particular.

    Regia: Mickey Liddell
    1 0
    3.9
  • Loaded (2008)

    Copii de bani gata

    Facand parte dintr-o familie bogata si plictisit de monotonia vietii cotidiene, Tristan Price interpretat de Jesse Metcalfe, se lasa prada unei lumi lipsite de prejudecati. Viata de noapte, cluburile, drogurile si un anturaj dubios il transforma...

    Regia: Alan Pao
    3 0
    4.5
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5
  • The Covenant (2006)

    Conjurația tăcerii

    Patru vechi familii, cu puteri supranaturale. Patru vechi familii unite printr-un juramant sacru. Patru descendenti uniti de acelasi juramant, fiecare cu puterea sa. Ceva ameninta sa rupa juramantul care le-a protejat familiile de secole incoace.

    Regia: Renny Harlin
    18 3
    5.2