Filmele și serialele cu Chad Michael Collins

  • Chad Michael Collins

    Chad Michael Collins

    44 de ani
    Data nașterii: 22.09.1979
    Locul nașterii: Albany, New York, USA
  • Regia: Oliver Thompson
    19 2
    5.1
  • Sniper: Rogue Mission (2022)

    Lunetistul: Misiune necurată

    Când un agent federal corupt este implicat într-o rețea de trafic de persoane, Sniper și începătorul CIA Brandon Beckett devin necinstiți, făcând echipă cu foștii săi aliați Homeland Security Agent Zero și asasina Lady Death pentru a descoperi...

    Regia: Oliver Thompson
    41 10
    4.7
  • Sniper: Assassin's End (2020)

    Lunetistul: Sfârșitul asasinului

    Un înalt oficial străin este asasinat chiar înainte ca un acord comercial cheie să fie semnat cu Statele Unite, iar lunetistul Brandon Beckett este rugat să caute principalul suspect. Scăpând de moarte, Beckett își dă seama că un agent secret...

    Regia: Kaare Andrews
    76 20
    5.4
  • Extinct (2017)

    Scenariul: Orson Scott Card, Aaron Johnston
    82 15
    5.9
  • Sniper: Ultimate Kill (2017)

    Lunetistul: Uciderea supremă

    Agenta Kate Estrada și lunetistul Brandon Beckett sunt trimisi în Columbia pentru a-l captura si a-l aduce in fata justitiei pe Jesús Morales, cap al mafiei drogurilor.

    Regia: Claudio Fäh, Carl Goldstein
    111 15
    5.6
  • Sniper: Ghost Shooter (2016)

    Lunetistul: Trăgătorul din umbră

    Lunetiștii de elită Brandon Beckett și Richard Miller luptă împotriva extremiștilor în Orientul Mijlociu, când generalul le încredințează o nouă misiune, aceea de a proteja un gazoduct care se întinde din Republica Georgia până în Europa de Vest.

    Regia: Don Michael Paul
    46 0
    5.4
  • Sniper: Legacy (2014)

    Lunetistul: Moștenirea

    Mai multi lideri militari sunt omorati, iar Brandon afla că tatăl său se număra printre cei asasinati. Încercând să-l gaseasca pe asasin, Brandon descoperă că tatăl său nu este mort și își dă seama că este folosit de superiorii sai ca momeală.

    Regia: Don Michael Paul
    20 1
    5.3
  • Company of Heroes (2013)

    Compania eroilor

    Un grup de soldați americani pierduți printre liniile inamice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial face o decoperire cutremurătoare: Hitler are o super bomba în dezvoltare. Ei încearcă să il găseasca pe inginerul aflat în fruntea programului.

    Regia: Don Michael Paul
    21 1
    5.0
  • Sniper: Reloaded (2011)

    Lunetistul: Reîncărcarea

    Pușcașul marin Beckett pornește într-o misiune ONU în Republica Democratică Congo, când primește comanda de a interveni pentru salvarea unui fermier aflat în teritoriul inamic. Ajunsă la fața locului, echipa e prinsă într-o ambuscadă.

    Regia: Claudio Fäh
    22 0
    5.4
  • Lake Placid 2 (2007)

    Monstrul din Lake Placid 2

    Multi ani dupa ce doi crocodili gigantici au fost capturati si ucisi in Maine, seriful local isi formeaza o echipa si pleaca in cautarea celor patru progenituri insetate de sange ale acestora, care au ajuns la maturitate si incep sa faca victime.

    Regia: David Flores
    10 1
    3.2
  • Legion of the Dead (2005)

    Legiunea mumiilor

    Un grup de oameni de stiinta (studenti la egiptologie) se apuca sa studieze inscriptiile gasite pe un mormant, descoperit in parcul Nord American. In mormant se afla o preoteasa (Aneh-Tet) in varsta de 400 de ani. Aceasta revine la viata si incepe...

    Regia: Paul Bales
    1 0
    2.7