Filmele și serialele cu Channing Tatum

 • Channing Tatum

  Channing Tatum

  44 de ani
  Data nașterii: 26.04.1980
  Locul nașterii: Cullman, Alabama, USA
 • Magic Mike's Last Dance (2023)

  Magic Mike: Ultimul dans

  Regia: Steven Soderbergh
  56 22
  5.2
 • The Lost City (2022)

  Orașul pierdut

  O scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) plecată într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărții ei (Channing Tatum) e prinsă într-o tentativă de răpire care-i aruncă pe amândoi într-o aventură pe viață și pe...

  Regia: Adam Nee, Aaron Nee
  235 31
  6.1
 • Dog (2022)

  Dog. Un câine de legendă

  Briggs, fost grănicer, și Lulu, o femelă din rasa Malinois belgian, pornesc la drum de-a lungul coastei Pacificului pentru a ajunge la înmormântarea celui mai bun prieten din armată. Unul dintre ei mai are de trăit o săptămână, iar celălalt...

  Regia: Channing Tatum, Reid Carolin
  99 7
  6.5
 • Free Guy (2021)

  Eliberează-l pe Guy

  Un casier bancar (Ryan Reynolds) descoperă că este de fapt un jucător de fundal într-un joc video de tip lume deschisă și decide să devină eroul propriei sale povești.

  Regia: Shawn Levy
  198 24
  7.1
 • Regia: Matt Thompson
  6 0
  5.6
 • Smallfoot (2018)

  Aventurile lui Smallfoot

  Atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există, adică un om, întreaga comunitate de yeti începe să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit

  Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
  127 12
  6.6
 • Logan Lucky (2017)

  Cursa norocului

  În comedia Logan Lucky: Cursa norocului, trei frați cu multe eșecuri la activ, dar hotărâți să își schimbe soarta cu orice preț, pun la cale un jaf elaborat și periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiții NASCAR.

  Regia: Steven Soderbergh
  179 23
  7.0
 • Kingsman: The Golden Circle (2017)

  Kingsman: Cercul de Aur

  În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America.

  Regia: Matthew Vaughn
  325 31
  6.7
 • Comrade Detective (2017)

  Tovarășul milițian

  Parodie a unui închipuit serial polițist ai cărui protagoniști sunt doi milițieni din România comunistă a anilor '80. Serialul se va inspira, de asemenea, din show-ul de succes "Miami Vice".

  Scenariul: Brian Gatewood, Alessandro Tanaka
  35 14
  7.2
 • Hail, Caesar! (2016)

  Ave, Cezar!

  Acțiunea filmului are loc în anii '50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza drogurilor, aventurilor ilicite etc.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  25 3
  6.3
 • Magic Mike XXL (2015)

  Mike meseriașu' XXL

  La trei ani după ce a renunțat la promițătoarea sa carieră de stripper și după îndelungi insistențe, Mike acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eșecului

  Regia: Gregory Jacobs
  15 1
  5.6
 • Jupiter Ascending (2015)

  Ascensiunea lui Jupiter

  La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  118 5
  5.3
 • Foxcatcher (2014)

  Dramă inspirată de fapte reale despre John Du Pont (Steve Carell), moștenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o formă de schizofrenie paranoidă și a prietenul lui de-o viață, Dave, luptător de wrestling.

  Regia: Bennett Miller
  6 0
  7.0
 • The Book of Life (2014)

  Cartea vieții

  Filmul este descris drept o variantă animată a poveștii de dragoste dintre Romeo și Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morților. Scenariul îl are în centru pe Manolo, un tânăr chinuit atât de dorința de a împlini așteptările

  Regia: Jorge R. Gutierrez
  22 1
  7.2
 • 22 Jump Street (2014)

  O altă adresă de pomină

  Pe Schmidt și Jenko îi așteaptă noi încercări. Vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu. Când Jenko își întâlnește perechea, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor va începe să scârțâie.

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  38 5
  7.0