Filmele și serialele cu Channing Tatum

 • Channing Tatum

  Channing Tatum

  41 de ani
  Data nașterii: 26.04.1980
  Locul nașterii: Cullman, Alabama, USA
 • Free Guy (2021)

  Eliberează-l pe Guy

  Regia: Shawn Levy
  162 23
  7.2
 • Regia: Matt Thompson
  6 0
  5.6
 • Smallfoot (2018)

  Aventurile lui Smallfoot

  Atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există, adică un om, întreaga comunitate de yeti începe să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit

  Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
  126 12
  6.6
 • Logan Lucky (2017)

  Cursa norocului

  În comedia Logan Lucky: Cursa norocului, trei frați cu multe eșecuri la activ, dar hotărâți să își schimbe soarta cu orice preț, pun la cale un jaf elaborat și periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiții NASCAR.

  Regia: Steven Soderbergh
  175 23
  7.0
 • Kingsman: The Golden Circle (2017)

  Kingsman: Cercul de Aur

  În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America.

  Regia: Matthew Vaughn
  300 31
  6.7
 • Comrade Detective (2017)

  Tovarășul milițian

  Parodie a unui închipuit serial polițist ai cărui protagoniști sunt doi milițieni din România comunistă a anilor '80. Serialul se va inspira, de asemenea, din show-ul de succes "Miami Vice".

  Scenariul: Brian Gatewood, Alessandro Tanaka
  33 14
  7.3
 • Hail, Caesar! (2016)

  Ave, Cezar!

  Acțiunea filmului are loc în anii '50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza drogurilor, aventurilor ilicite etc.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  20 3
  6.3
 • La trei ani după ce a renunțat la promițătoarea sa carieră de stripper și după îndelungi insistențe, Mike acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eșecului

  Regia: Gregory Jacobs
  10 1
  5.6
 • Jupiter Ascending (2015)

  Ascensiunea lui Jupiter

  La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  99 4
  5.3
 • Foxcatcher (2014)

  Dramă inspirată de fapte reale despre John Du Pont (Steve Carell), moștenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o formă de schizofrenie paranoidă și a prietenul lui de-o viață, Dave, luptător de wrestling.

  Regia: Bennett Miller
  4 0
  7.0
 • The Book of Life (2014)

  Cartea vieții

  Filmul este descris drept o variantă animată a poveștii de dragoste dintre Romeo și Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morților. Scenariul îl are în centru pe Manolo, un tânăr chinuit atât de dorința de a împlini așteptările

  Regia: Jorge R. Gutierrez
  20 1
  7.3
 • 22 Jump Street (2014)

  O altă adresă de pomină

  Pe Schmidt și Jenko îi așteaptă noi încercări. Vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu. Când Jenko își întâlnește perechea, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor va începe să scârțâie.

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  30 4
  7.0
 • White House Down (2013)

  Alertă de grad zero

  Cale (Channing Tatum) a primit răspuns negativ la cererea de a intra în echipa de protecţie a preşedintelui american. El o invită pe fiica lui  într-o vizită la Casa Albă, care este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi.

  Regia: Roland Emmerich
  25 1
  6.3
 • Side Effects (2013)

  Efecte adverse

  Un thriller captivant despre Emily și Martin, un cuplu de succes din New York, a căror viață se dă peste cap când psihiatrul lui Emily îi prescrie un nou medicament împotriva anxietății. Medicamentul va avea neașteptate efecte adverse.

  Regia: Steven Soderbergh
  25 3
  7.1