Filmele și serialele cu Charles Grodin

  • Charles Grodin

    Charles Grodin

    Data nașterii: 21.04.1935
    Decedat: 18.05.2021 (86 de ani)
  • The Comedian (2016)

    Regia: Taylor Hackford
    34 3
    5.8
  • Madoff (2016)

    1 1
    7.4
  • The Humbling (2014)

    Umilirea

    Filmul spune povestea unui actor îmbătrânit, confuz, trecut de epoca sa de glorie. După o criză existențială care îl aduce în pragul sinuciderii, Simon reîntâlnește o tânără pe care o cunoaște de cănd era copilă și pentru care acum face o pasiune.

    Regia: Barry Levinson
    3 1
    5.6
  • The Ex (2006)

    Fostul

    Un pierde-vara (Braff) este obligat sa munceasca pentru socrul sau dupa ce sotia lui insarcinata (Peet) isi paraseste locul de munca foarte bine platit.

    Regia: Jesse Peretz
    6 0
    5.4
  • Clifford (1994)

    Care este diferenta intre Clifford si un pit bull? Unul iti va sfasia inima, iti va speria prietenii si-ti va distruge casa. Celalalt e un caine.

    Regia: Paul Flaherty
    4 0
    5.4
  • Heart and Souls (1993)

    Inimi și suflete

    "Heart and Souls" e o ciudata reincarnare a unei comedii despre un barbat, Thomas – interpretat de Robert Downey Jr., care toata viata lui a fost vanat de patru suflete, pe care doar el le poate vedea. Cei carora le-au apartinut sufletele au murit...

    Regia: Ron Underwood
    12 0
    7.0
  • Dave (1993)

    Dave - președinte pentru o zi

    Dave seamana foarte bine cu Bill Mitchell, presedintele SUA, motiv pentru care este contactat de Serviciile Secrete. Cand Mitchell vrea sa sara peste o cina oficiala, Dave il inlocuieste. Lucrurile se complica cand Mitchell este internat de urgenta.

    Regia: Ivan Reitman
    21 0
    6.9
  • Uriasul dar incantatorul caine pe nume Beethoven isi pune inca o data amprenta pe existenta linistita a familiei Newton, care l-a crescut. De aceasta data, Beethoven si iubita sa Missy se imperecheaza si rezulta patru catelusi.

    Regia: Rod Daniel
    9 1
    4.9
  • So I Married an Axe Murderer (1993)

    Însurat cu o criminală

    Charlie, un poet de duzina, nu are noroc la femei pana cand, intr-o buna zi, o intalneste pe Harriet, fata perfecta. Aceasta lucreaza intr-o macelarie si, in ciuda meseriei pe care o are, pare sa fie cea mai dulce si iubitoare femeie din lume.

    Regia: Thomas Schlamme
    6 0
    6.5
  • Beethoven (1992)

    Beethoven - un câine puțin prea mare

    O placuta comedie, pentru intreaga familie. Dintr-un magazin cu animale de casa, doi hoti fura victime pentru sadice experimente medicale. Un catelus reuseste sa evadeze din camioneta si se strecoara nebagat in seama pana intr-un cartier periferic.

    Regia: Brian Levant
    16 0
    5.7
  • Taking Care of Business (1990)

    Agenda

    Jimmy castiga doua bilete la un meci de basebal gratie unui show radio si nu poate rezista impulsului de a pleca din inchisoare, mai ales atunci cand paznicul nu vrea sa-i lase pe detinuti sa urmareasca meciurile la televizor.

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.4
  • The Couch Trip (1988)

    Psihopatul psihiatru

    Un pacient bolnav mintal trimis initial la închisoare pentru o infractiune pe computer, reuseste sa pacaleasca auoritatile pentru a-l trimite la un azil de nebuni.

    Regia: Michael Ritchie
    4 0
    5.8
  • Midnight Run (1988)

    Cursa de la miezul nopții

    De Niro este vanatorului de recompense Jack Walsh. Lui Walsh i se ofera 100.000 de dolari pentru a-l aduce pe Mardukas unui client pagubit. Ceea ce credea ca va fi o sarcina de rutina se transforma intr-o aventura care il va pune greu la incercare.

    Regia: Martin Brest
    36 0
    7.5
  • Ishtar (1987)

    Un cantaret si un compozitor nimeresc fara voie in mijlocul unei complicate intrigi politice in Ishtar, o tara din Orientul Mijlociu. Chuck si Lyle accepta propunerea de a merge la Marrakech, dar artistii se trezesc intr-un mediu imprevizibil.

    Regia: Elaine May
    3 0
    4.6
  • The Woman in Red (1984)

    Femeia în roșu

    Un director de publicitate, desi fericit în mariajul sau, intra intr-o criza în momentul în care zareste o femeie superba într-un garaj subteran si începe sa o caute cu disperare pe strazile din San Francisco.

    Regia: Gene Wilder
    Oscar-uri:
    23 1
    5.9