Filmele cu Charles Rocket

  • Charles Rocket

    Charles Rocket

    Data nașterii: 24.08.1949
    Decedat: 07.10.2005 (56 de ani)
  • Fathers' Day (1997)

    Un tata in plus

    Jack Lawrence, un avocat sobru si familist si Dale Putley, un mizantrop boem cu suflet de copil, pornesc in cautarea fiilor lor. Daca daca amandoi cauta de fapt acelasi baiat?

    Regia: Ivan Reitman
    9 0
    5.3
  • Murder at 1600 (1997)

    Crimă la nr. 1600

    Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

    Regia: Dwight H. Little
    30 0
    6.1
  • Tom and Huck (1995)

    Tom și Huck

    O ecranizare Walt Disney Pictures a indragitului roman al lui Mark Twain, Aventurile lui Tom Sawyer. In 1840, doi pusti poznasi, prieteni la catarama, Tom Sawyer si Huckleberry Finn, dau peste cap viata linistita a unui orasel din Missouri....

    Regia: Peter Hewitt
    4 0
    5.5
  • Dumb and Dumber (1994)

    Tăntălăul și Gogomanul

    Lloyd și Harry fac cele mai mari idioțenii. Lloyd, care e șofer, conduce la aeroport o frumoasă femeie care-și uită în mașină servieta. Deși aleargă după ea, nu o mai găsește, dar află că a plecat la Aspen. El și Harry decid să-i ducă servieta.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    32 0
    7.3
  • Brain Smasher... A Love Story (1993)

    Floarea de Lotus

    Samantha, un super model, primeste un lotus rosu de la sora ei din Europa cu rugamintea de a-l duce in Seattle. Samantha Crains ii indeplineste dorinta, insa afla cu aceasta ocazie ca sora ei este prizoniera unor calugari shaolini care isi doresc...

    Regia: Albert Pyun
    0 0
    5.2
  • Hocus Pocus (1993)

    În 1693, cetățenii orășelului Salem din Massachusetts intră în frenezie atunci când descoperă că trei dintre ei - Winifred, Sarah și Mary Sanderson - sunt vrăjitoare. Temându-se de necurat, comunitatea hotărăște să le spânzure pe femei. Însă...

    Regia: Kenny Ortega
    23 3
    6.9
  • Delirious (1991)

    Râsete în delir

    Jack Gable este scenaristul unui serial american, indragostit fara speranta de una dintre actritele principale. Desi cineva incearca sa-i deschida ochii in privinta acesteia, Jack nu poate sa creada ca ea nu este perfecta cum si-o imagineaza el.

    Regia: Tom Mankiewicz
    7 0
    5.8
  • Honeymoon Academy (1990)

    La bine și la rău

    Credeau că știu totul unul despre celălalt, dar află că nu știau nici măcar cine sunt cu adevărat. Proaspăt căsătoriți, doi soți pleacă în luna de miere care le rezervă o mulțime de surprize neașteptate.

    Regia: Gene Quintano
    0 0
    4.9
  • Dances with Wolves (1990)

    Cel care dansează cu lupii

    In timpul Razboiului Civil, locotenentul unionist John W. Dunbar porneste intr-o misiune sinucigasa si devine erou fara voie. Actiunile sale il poarta in tinutul indienilor Sioux, al caror mod de viata il cunoaste.

    Regia: Kevin Costner
    Oscar-uri: x 7
    78 0
    8.0
  • Earth Girls Are Easy (1988)

    Pământencele cedează ușor

    Trei extraterestri blanosi si nostimi cad cu nava in piscina lui Valerie, care le devine foarte simpatica si decid sa-i impiedice planurile de nunta cu Dr. Gallagher, care o insala. O adevarata comedie a anilor MTV, cu accente SF.

    Regia: Julien Temple
    10 1
    5.4
  • Miracles (1986)

    Miracole

    Un cuplu recent divorțat pleacă din Los Angeles către America de Sud, târâți într-o aventură de groază de un hoț de bijuterii.

    Regia: Jim Kouf
    0 0
    5.2