Filmele și serialele cu Charlie Day

 • Charlie Day

  Charlie Day

  45 de ani
  Data nașterii: 09.02.1976
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

  Marea aventură Lego 2

  Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetățenii întâmpină acum o nouă amenințare: Lego Duplo, invadatorii din spațiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

  Regia: Mike Mitchell
  9 2
  6.6
 • Hotel Artemis (2018)

  In viitorul apropiat, asistenta medicală Jean Thomas conduce un spital secret și exclusivist pentru cei mai siniștri criminali din Los Angeles. Asistenta tratează asasini, traficanți de arme, hoți și gangsteri, într-o cameră de gardă ultramodernă...

  Regia: Drew Pearce
  137 22
  6.1
 • Pacific Rim: Uprising (2018)

  Pacific Rim 2: Revolta

  Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

  Regia: Steven S. DeKnight
  286 55
  5.6
 • Fist Fight (2017)

  Hai să ne batem

  Ice Cube şi Charlie Day sunt doi profesori de liceu pregătiţi să-şi rezolve cu pumnul problemele din cancelarie, în comedia „Hai să ne batem”.

  Regia: Richie Keen
  96 25
  5.6
 • The Hollars (2016)

  Familia Hollar

  În ajunul operației mamei sale, un artist se întoarce în micul lui oraș natal unde este forțat să navigheze prin lumea nebună pe care a lăsat-o în urmă.

  Regia: John Krasinski
  7 3
  6.6
 • Vacation (2015)

  Vacanță cu peripeții

  Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

  Regia: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
  18 3
  6.1
 • Horrible Bosses 2 (2014)

  Șefi de coșmar 2

  Sătui să mai asculte de șefi, Kurt, Dale și Nick decid să-și fondeze propria afacere. Doar că un investitor le dă lumea peste cap anulându-le orice șansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale răpirea fiului investitorului

  Regia: Sean Anders
  27 1
  6.3
 • The Lego Movie (2014)

  Marea aventură Lego

  Emmet, un tip obișnuit, ajunge în centrul atenției după ce primește, accidental, titlurile de PERSOANĂ EXTRAORDINARĂ și SALVATORUL PLANETEI. Așa ajunge în compania unor curajoși cu care pornește într-o călătorie pentru a opri distrugerea omenirii.

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  8 2
  7.7
 • Pacific Rim (2013)

  Cercul de foc

  Când creaturi monstruoase, Kaiju, încep să iasă din apele Pacificului, un război nimicitor se dezlănțuie între oameni și periculoșii inamici. Pentru a face față atacurilor, arme speciale sunt create: roboți gigantici, denumiți Jaeger-i.

  Regia: Guillermo del Toro
  122 3
  6.9
 • Monsters University (2013)

  Universitatea monștrilor

  Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare cum s-a transformat rivalitatea dintre ei într-o prietenie trainica?

  Regia: Dan Scanlon
  17 0
  7.2
 • Horrible Bosses (2011)

  Șefi de coșmar

  Trei colegi de muncă sătui până peste cap de şefii lor abuzivi ajung la concluzia că singura lor şansă la o carieră normală este eliminarea acestora. Uşor de zis, dar mai greu de făcut! Cu toate acestea, cei trei nu se vor da în lături de la nimic

  Regia: Seth Gordon
  34 3
  6.8
 • Going the Distance (2010)

  Amor la distanță

  După ce Erin obține o slujbă de vis în California, iar cariera newyorkeză a lui Garrett începe să ia avânt, devine evident faptul că relația nu va supraviețui decât dacă dragostea celor doi este mai puternică decât distanța ce îi desparte.

  Regia: Nanette Burstein
  10 2
  6.3
 • It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

  Sub soarele Philadelphiei

  Serialul urmareste aventurile "Gastii", un grup de 4 prieteni, proprietari ai Paddy's Pub, un micut bar irlandez neprofitabil. Deandra si Dennis sunt frati, iar impreuna cu ceilalti doi prieteni, Mac si Charlie, incearca sa tina la suprafata afacerea

  Scenariul: Glenn Howerton, Rob McElhenney
  2 1
  8.8