Filmele cu Charlie Korsmo

  • Charlie Korsmo

    Charlie Korsmo

    45 de ani
    Data nașterii: 20.07.1978
    Locul nașterii: Fargo, North Dakota, USA
  • Chained for Life (2019)

    Legați pe viață

    Când o actriță frumoasă primește rolul unei femei oarbe într-un film regizat de un regizor excentric, nu și-ar fi imaginat niciodată că se va trezi atrasă de colegul ei de platou.

    Regia: Aaron Schimberg
    5 0
    6.5
  • Can't Hardly Wait (1998)

    Viață de liceu

    Petrecerea de final de liceu este pretextul ideal pentru nişte absolvenţi să caute dragostea. În cinstea absolvirii lor, un grup de adolescenţi începe o petrecere lungă de o noapte.

    Regia: Harry Elfont, Deborah Kaplan
    7 3
    6.5
  • What About Bob? (1991)

    Ce-i cu Bob?

    Psihiatrul Leo Marvin are de ce sa fie multumit: e celebru, a scos de curand o carte, iar viata de acasa este minunata. Se pregateste sa plece in vacanta cu familia, dar apare un nou pacient: Bob. Odata cu noul venit, viata doctorului se va...

    Regia: Frank Oz
    12 0
    7.0
  • Hook (1991)

    Cârlig

    Ce ar fi daca Peter Pan ar creste? Peter Pan a crescut devenind, la maturitate, un prosper avocat. El isi neglijeaza familia si nu-si intelege copiii, pana in ziua cand ei sunt rapiti de capitanul Hook (Carlig).

    Regia: Steven Spielberg
    23 0
    6.8
  • Dick Tracy (1990)

    Warren Beatty este Dick Tracy. Dick Tracy e cel mai iubit, cel mai destept, cel mai curajos detectiv al benzilor desenate. Warren Beatty mai este si regizorul si producatorul care a avut curajul sa-l aduca pe celebrul detectiv pe marele ecran....

    Regia: Warren Beatty
    Oscar-uri:
    18 1
    6.2