Filmele și serialele cu Charlie McDermott

  • Charlie McDermott

    Charlie McDermott

    34 de ani
    Data nașterii: 06.04.1990
    Locul nașterii: West Chester, Pennsylvania, United States
  • Bond of Silence (2010)

    Conspirația tăcerii

    Iertarea unei văduve. Remușcarea unui criminal. Bond of Silence este povestea adevărată a unei crime șocante și a uimitoarei legături care a avut loc între criminal și soția victimei.

    Regia: Peter Werner
    1 0
    6.0
  • Hot Tub Time Machine (2010)

    Teleportați în adolescență

    Patru prieteni se întorc în staţiunea de schi unde au petrecut momente frumoase în adolescenţă, iar un jacuzzi buclucaş îi poartă înapoi în timp, exact în anii de liceu. Vor reuşi să schimbe ceva din viitoarele lor existenţe atât de nesatisfăcătoare?

    Regia: Steve Pink
    12 0
    6.4
  • The Middle (2009)

    Familia Heck

    Aventurile unei femei care încearcă să supraviețuiască vieții de zi cu zi. Frankie Heck e o soție și o mamă iubitoare, o femeie din clasa de mijloc care trăiește în Indiana și care se apropie de vârsta de mijloc. Frankie este, de fapt, o supereroină.

    Scenariul: Eileen Heisler, DeAnn Heline
    18 1
    7.7
  • Frozen River (2008)

    Râul înghețat

    Două zile înainte de Crăciun într-un orăşel de lângă New York, Ray Eddy se trezeşte abandonată de soţul ei într-o situaţie aparent fără ieşire: nu numai că nemernicul a plecat pentru totdeauna, dar a luat şi economiile familiei.

    Regia: Courtney Hunt
    6 0
    7.1
  • Sex Drive (2008)

    În sexcursie

    Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a plăcut sportul și asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l împiedică pe Ian să-și lipească fața pe corpul unui bodybuilder și să agațe pe net o superbă care se dă drept "Dra. Delicioasă".

    Regia: Sean Anders
    19 2
    6.5