Filmele și serialele cu Charlie Saxton

  • Charlie Saxton

    Charlie Saxton

    34 de ani
    Data nașterii: 07.11.1989
    Locul nașterii: Bristol, Pennsylvania, USA
  • Trollhunters (2016)

    Vânătorii de Troli: Povești din Arcadia

    După ce descoperă o amuletă misterioasă, un adolescent obișnuit acceptă un destin neașteptat și pornește să salveze două lumi. Creat de Guillermo del Toro.

    Scenariul: Guillermo del Toro
    5 1
    8.4
  • The English Teacher (2013)

    Învățătoarea de engleză

    Viața unei profesoare de limba engleză (Julianne Moore) este perturbată atunci când un fost student se întoarce în orașul său natal, după ce a eșuat ca dramaturg la New York. El îi propune un scenariu pe care profesoara încearcă să-l pună în scenă.

    Regia: Craig Zisk
    3 1
    5.7
  • Movie 43 (2013)

    Filmul artistic 43

    Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Emma Stone, Naomi Watts, Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile acestei comedii produse de frații Farrelly, în bine-cunoscutul lor stil cumplit de obscen și ireverențios.

    Regia: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr
    12 6
    4.3
  • Bandslam (2009)

    Trupa

    Acțiunea îi prezintă pe Will, un licean, și pe Charlotte, o fată populară, care formează o legătură puțin probabilă datorită dragostei lor comune: muzica. Cei doi își fac o formație de rock și participă la concursul de formații din școală

    Regia: Todd Graff
    7 1
    6.3
  • Hung (2009)

    Bine dotat

    Cu ani în urmă, pe vremea liceului, Ray Drecker era atletic, popular şi destinat unei cariere de succes. Acum, profesor la acelaşi liceu şi antrenor de baschet, e prost plătit, neasigurat şi amărât că soţia sa de 20 de ani l-a părăsit.

    Scenariul: Dmitry Lipkin, Colette Burson
    7 0
    7.2