Filmele cu Charlize Theron

 • Charlize Theron

  Charlize Theron

  48 de ani
  Data nașterii: 07.08.1975
  Locul nașterii: Benoni, Gauteng, South Africa
  Oscaruri:
 • Fast X (2023)

  Furios și iute X

  De-a lungul multor misiuni și împotriva unor șanse imposibile, Dom Toretto și familia sa au depășit fiecare inamic din calea lor. Acum, ei se confruntă cu cel mai letal adversar cu care s-au confruntat vreodată: o amenințare terifiantă care iese...

  Regia: Louis Leterrier
  252 31
  5.7
 • The Addams Family 2 (2021)

  Familia Addams 2

  Soții Addams se încurcă în aventuri mai ciudate și se trezesc implicați în înfruntări hilare cu tot felul de personaje nebănuitoare.

  Regia: Conrad Vernon, Greg Tiernan, Laura Brousseau
  38 6
  5.4
 • F9: The Fast Saga (2021)

  Furios și iute 9

  Dom duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său deși pericolul planează asupra orizontului lor pașnic. Amenințarea îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

  Regia: Justin Lin
  297 32
  5.2
 • The Old Guard (2020)

  Vechea Gardă

  Un grup secret de mercenari nemuritori condus de Andy luptă de secole pentru a proteja muritorii. Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să le folosească pentru ei.

  Regia: Gina Prince-Bythewood
  200 23
  6.7
 • Bombshell (2019)

  Bombshell: Scandalul

  Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, care a întreținut o atmosferă ostilă față de femei în birourile Fox News.

  Regia: Jay Roach
  Oscar-uri:
  108 9
  6.8
 • The Addams Family (2019)

  Familia Addams

  O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie

  Regia: Conrad Vernon, Greg Tiernan
  74 7
  5.8
 • Long Shot (2019)

  N-ai șanse, frate!

  Fred e un jurnalist cu multe belele în trecut. Charlotte este una dintre cele mai influente femei din lume. Sofisticată și împlinită, ea este talentată la... orice. Cei doi nu au nimic în comun... decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.

  Regia: Jonathan Levine
  132 14
  6.8
 • Tully (2018)

  O comedie despre maternitate, Tully (2018) urmărește viața lui Marlo, o mamă a trei copii care în imposibilitatea de a se ocupa de nou-născutul ei, angajează o bonă cu care va dezvolta rapid o conexiune specială.

  Regia: Jason Reitman
  30 4
  6.9
 • Gringo (2018)

  Gringo: Amator în misiune

  Harold, un afacerist mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu conștiință. Intrat în rândul celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc.

  Regia: Nash Edgerton
  135 22
  6.1
 • Atomic Blonde (2017)

  Agenta sub acoperire

  Cel mai de preț agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton își etalează toate atuurile de spion și apelează la senzualitate și brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viață și a-și duce misiunea la bun sfârșit.

  Regia: David Leitch
  468 70
  6.7
 • The Fate of the Furious (2017)

  Furios și Iute 8

  În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

  Regia: F. Gary Gray
  447 45
  6.6
 • The Last Face (2016)

  Ultima față

  Controversatul actor-regizor Sean Penn semnează această dramă cu Charlize Theron și Javier Bardem, în rolul a doi lucrători umanitari care se îndrăgostesc pe fundalul războiului civil din Liberia.

  Regia: Sean Penn
  51 5
  5.0
 • Kubo and the Two Strings (2016)

  Kubo și lăuta magică

  Istețul Kubo duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării. Existența liniștită îi e dată însă peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut.

  Regia: Travis Knight
  26 0
  7.7
 • The Huntsman: Winter's War (2016)

  Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii

  Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna.

  Regia: Cedric Nicolas-Troyan
  74 5
  6.1
 • Dark Places (2015)

  Locuri întunecate

  La 25 de ani după ce a depus mărturie împotriva fratelui ei ca fiind persoana responsabilă pentru masacrarea familiei lor, Libby Day se hotărăște să cerceteze cazul din nou când este abordată de un grup de investigatori amatori.

  Regia: Gilles Paquet-Brenner
  14 4
  6.2