Filmele cu Charlotte Ross

  • Charlotte Ross

    Charlotte Ross

    56 de ani
    Data nașterii: 21.01.1968
    Locul nașterii: Winnetka, Illinois, USA
  • Street Kings 2: Motor City (2011)

    Stăpânii străzilor: Ucigașul de polițiști

    Street Kings 2: Motor City mută acțiunea la Michigan și explorează lumea politististilor corupti pe strazile violente din Detroit. Marty Kingston (Liotta) este un detectiv sub acoperire de la narcotice.

    Regia: Chris Fisher
    10 2
    4.8
  • Drive Angry (2011)

    Iadul se dezlănțuie

    Nicolas Cage este Milton, un bărbat scăpat din iad (la propriu) pentru a da de urma sectei care i-a ucis fiica și plănuiește să-i sacrifice nepoata. Oponentul său principal este Contabilul, mâna dreaptă a diavolului.

    Regia: Patrick Lussier
    42 2
    5.4
  • Ring of Death (2008)

    Ringul Morții

    Burke Wyatt este un barbat nevinovat, dar aflat in spatele gratiilor. El a gasit un refugiu pentru furia sa: se numeste Meciul Mortii, un sport criminal inventat de gardineni si autoritati si jucat intr-o inchisoare de maxima securitate.

    Regia: Bradford May
    5 0
    4.8
  • Montana Sky (2007)

    O ultimă dorință

    Dupa moartea fermierului Jack Mercy, averea impresionanta a acestuia e lasata prin testament celor trei fiice ale sale, provenind din legaturi diferite. Acestea nu se cunosc și nu se inteleg. Conditia batranului e ca fiicele sale sa locuiasca acolo

    Regia: Mike Robe
    2 0
    6.0
  • Love and a .45 (1994)

    Dragoste și crimă

    La prima vedere, Watty si Starlene par un cuplu de indragostiti la fel ca toate celelalte. Numai ca Watty are o ocupatie putin diferita: ajutat de Starlene, jefuieste magazine...

    Regia: C.M. Talkington
    4 0
    6.0