Filmele cu Chase Ellison

  • Chase Ellison

    Chase Ellison

    30 de ani
    Data nașterii: 22.09.1993
    Locul nașterii: Reno, Nevada, U.S.
  • That's What I Am (2011)

    Sunt ceea ce sunt

    Acțiunea are loc în anii '60, iar povestea filmului este concentrată pe viața unui copil de 12 ani sclipitor, Andy, pe care profesorul de engleză (Ed Harris) îl pune în echipă cu cel mai mare proscris din școală, Stanley (aka "Big Red")

    Regia: Michael Pavone
    1 0
    7.0
  • The Boy Who Cried Werewolf (2010)

    Fratele meu știe că sunt vârcolac

    O familie din California moștenește castelul Wolfsberg din România. Acest lucru este deosebit de interesant pentru fiu, obsedat de monștri si farse. Totul incepe sa capete viata cand Jordan, o fata de 17 ani, se transforma in varcolac.

    Regia: Eric Bross
    6 2
    5.9
  • Tooth Fairy (2010)

    Zâna Măseluță

    Tess, o puştoaică de şase ani, este extrem de mâhnită când Derek, un jucător de hochei îi spune verde în faţă că nu există Zâna Măseluţă. Drept pedeapsă pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui să preia pentru o vreme atribuţiile celebrei zâne.

    Regia: Michael Lembeck
    14 0
    5.0
  • Fireflies in the Garden (2008)

    Licurici în grădină

    O dată cu venirea în oraș a lui Michael pentru reuniunea de familie, o dramă îi lovește atât pe el cât și pe restul familiei lui. În timp ce membrii familiei se ajută între ei, Michael este prezentat drept oaia neagră a familiei.

    Regia: Dennis Lee
    4 2
    6.4
  • Towelhead (2007)

    O scurta perioada din viata Jasirei, o adolescenta libanezo - americana confuza si dezorientata, in varsta de 13 ani, care se confrunta cu probleme legate de pubertate si de primele impulsuri sexuale.

    Regia: Alan Ball
    4 0
    6.9
  • Wristcutters: A Love Story (2006)

    Dragoste după moarte

    Regia: Goran Dukić
    8 0
    7.2
  • Regia: Jim Hanon
    6 0
    6.7
  • Mysterious Skin (2004)

    Misterele tinereții

    Având o mamă iubitoare, dar de o moralitate îndoielnică (Elisabeth Shue), Neil McCormick (Joseph Gordon Levitt) este mult prea înțelept pentru vârsta lui și mult prea curios despre sexualitatea sa în dezvoltare, crezând că ceea ce i-a oferit...

    Regia: Gregg Araki
    8 2
    7.6