Filmele și serialele cu Chevy Chase

 • Memoirs of an Invisible Man (1992)

  Memoriile omului invizibil

  Din momentul in care participa la un experiment de laborator sofisticat sortit esecului, viata lui Nick Halloway (Chevy Chase) ia o intorsatura foarte neasteptata. Se poate spune ca Nick se afla in locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. El este...

  Regia: John Carpenter
  14 1
  6.0
 • Nothing But Trouble (1991)

  Un week-end de cosmar

  Actorul Dan Aykroyd isi face debutul regizoral cu aceasta comedie bizara plina de farmec. Chris Thorne (Chevy Chase) este un om de afaceri care spera sa o impresioneze pe frumoasa Diane Lightson (Demi Moore). Astfel, el o invita intr-o calatorie...

  Regia: Dan Aykroyd
  17 1
  5.1
 • Fletch Lives (1989)

  Moștenirea lui Fletch

  Fletch (Chevy Chase) primeste ca mostenire un conac, undeva la tara. Noroc si ghinion in acelasi timp, acest conac este mobilul intregului film. Intr-o buna zi, in conacul lui Fletch se petrece o crima dubioasa.

  Regia: Michael Ritchie
  11 0
  6.1
 • National Lampoon's Christmas Vacation (1989)

  Un Crăciun de neuitat

  A venit Craciunul si familia Griswold incepe pregatirile pentru marea sarbatoare. Din pacate, viata nu decurge nici in aceasta perioada a anului, conform planului facut de Clark, sotia lui, Ellen si a celor doi copii ai lor.

  Regia: Jeremiah S. Chechik
  36 1
  7.6
 • Caddyshack II (1988)

  Pădurea snobilor 2

  Milionarul Jack a muncit din greu pentru fiecare cent adunat. Cand fiica lui se indragosteste de un baiat de familie buna, iar tanarul vrea să-i inscrie in clubul de golf frecventat de crema societatii, milionar va avea o surpriză neplăcută.

  Regia: Allan Arkush
  9 0
  3.8
 • Funny Farm (1988)

  Ferma veselă

  Viata la tara a unui scriitor aspirant se transforma dintr-un vis suav, intr-un cosmar inimaginabil. Funny Farm e un mic miracol. Incep ca multe alte filme si, de la un punct, isi gaseste un drum al lui si se indreapta, pas cu pas, spre o viziune...

  Regia: George Roy Hill
  13 0
  6.2
 • Three Amigos! (1986)

  Cei trei care au speriat Mexicul

  Trei actori fara prea mare succes ai Hollywood-ului de pe vremea filmului mut accepta un contract in Mexic dupa ce au fost nevoiti sa paraseasca Cetatea filmului nu tocmai pe usa din fata.

  Regia: John Landis
  16 1
  6.5
 • Spies Like Us (1985)

  Spioni ca noi

  Austin si Emmett sunt doi prieteni care vor sa devina spioni. Complet lipsiti de orice simt al realitatii, cei doi sunt totusi racolati de CIA si trimisi in Pakistan pentru a-i pune pe spionii sovietici pe o pista falsa...

  Regia: John Landis
  23 1
  6.4
 • Fletch (1985)

  Detectivul Fletch

  Irwin Fletcher e jurnalist in Los Angeles si traieste fiecare clipa pentru profesia lui. El a publicat sub pseudonimul Jane Doe o multime de articole care au incurcat iremediabil multe din afacerile necurate ale personajelor din lumea interlopa.

  Regia: Michael Ritchie
  12 0
  6.9
 • National Lampoon's European Vacation (1985)

  Vacanță prin Europa

  Clark Griswold (Chevy Chase) si sotia sa Ellen (Beverly d’Angelo) traiesc unul din cele mai aventuroase momente din viata lor, pentru ca vor porni impreuna cu stranii lor copii Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) intr-o excursie in Europa.

  Regia: Amy Heckerling
  15 1
  6.2
 • Deal of the Century (1983)

  Afacerea secolului

  Eddie Muntz (Chevy Chase), un traficant de arme urmeaza sa incheie cea mai importanta tranzactie a vietii sale si sa furnizeze o importanta cantitate de arme unui draconic dictator sud-american care intentioneaza sa declanseze un razboi de proportii.

  Regia: William Friedkin
  1 0
  4.6
 • National Lampoon's Vacation (1983)

  O vacanță de tot râsul

  Familia Griswold o face din nou lata in aceasta comedie absolut nebuna, a carei actiune se petrece pe intinderea a mai multor state din SUA. Cea mai trasnita familie americana se duce intr-o vacanta in care, inevitabil, lucrurile vor iesi pe dos.

  Regia: Harold Ramis
  17 1
  7.4
 • Modern Problems (1981)

  Dragoste atomica

  Controlorul de trafic aerian Max Fiedler, recent părăsit de prietena lui, vine în contact cu deșeuri nucleare și capata puterea de telekinezie, pe care o folosește nu numai pentru a-si recâștiga iubita, dar si pentru a se răzbuna.

  Regia: Ken Shapiro
  4 0
  5.0
 • Regia: Joe Camp
  2 0
  5.4
 • Seems Like Old Times (1980)

  Ca pe vremuri

  Scriitorul Nick Gardenia este rapit din casa sa din California si fortat sa jefuiasca o banca. Acum un fugar, el cauta ajutor din partea fostei, Glenda. Insa, ea este acum un aparator public ce s-a recasatorit cu un procuror. 

  Regia: Jay Sandrich
  14 0
  6.7