Filmele și serialele cu Chiwetel Ejiofor

 • Chiwetel Ejiofor

  Chiwetel Ejiofor

  44 de ani
  Data nașterii: 10.07.1977
  Locul nașterii: Forest Gate, London, UK
 • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

  Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

  Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui...

  Regia: Sam Raimi
  78 8
  7.3
 • SF
  Scenariul: Jenny Lumet, Alex Kurtzman
  36 0
  6.7
 • Infinite (2021)

  Regia: Antoine Fuqua
  225 31
  5.4
 • Locked Down (2021)

  În izolare

  Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș.

  Regia: Doug Liman
  28 14
  5.2
 • The Old Guard (2020)

  Vechea Gardă

  Un grup secret de mercenari nemuritori condus de Andy luptă de secole pentru a proteja muritorii. Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să le folosească pentru ei.

  Regia: Gina Prince-Bythewood
  183 22
  6.6
 • Maleficent: Mistress of Evil (2019)

  Maleficent: Suverana Răului

  La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

  Regia: Joachim Rønning
  231 13
  6.6
 • The Lion King (2019)

  Regele leu

  În acest remake, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură.

  Regia: Jon Favreau
  196 11
  6.8
 • The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

  Îmblânzitorul de vânt

  Scris și regizat de Chiwetel Ejiofor, The Boy Who Harnessed the Wind (Îmblânzitorul de vânt) este bazat pe o poveste reală. Inspirându-se dintr-o carte de știință, un adolescent de 13 ani, Trywell Kamkwamba, construiește o moară de vânt, în...

  Regia: Chiwetel Ejiofor
  33 1
  7.6
 • Când simpaticii pitici de grădină, Gnomeo și Julieta, ajung pentru prima dată la Londra, prima lor grijă e să-și pregătească noua lor grădină pentru sosirea primăverii. Dar vor afla foarte rapid că cineva răpește pitici de peste tot din Londra.

  Regia: John Stevenson
  19 3
  5.2
 • Mary Magdalene (2018)

  Maria Magdalena

  În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret.

  Regia: Garth Davis
  45 7
  5.9
 • Come Sunday (2018)

  Erezia

  Povestea evanghelistului Carlton Pearson, care este alungat din propria biserică după ce afirmă în predicile lui că iadul nu există.

  Regia: Joshua Marston
  13 0
  6.0
 • Regia: Richard Curtis, Mat Whitecross
  11 1
  7.1
 • Când strălucitul neurochirurg Stephen Strange are un accident și își pierde abilitatea de a opera, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. O întâlnire cu Cea Antică i-ar putea deschide calea către secretele magiei.

  Regia: Scott Derrickson
  343 15
  7.5
 • Triple 9 (2016)

  Triple 9: Codul străzii

  Triple 9 spune povestea unui grup de polițiști șantajați de mafia rusească să comită un jaf. Grupul pune la cale un "999", cod echivalent cu "polițist împușcat". Lucrurile se complică atunci când polițistul care ar fi trebuit sacrificat ia atitudine.

  Regia: John Hillcoat
  42 7
  6.3
 • Secret in Their Eyes (2015)

  Secretul din ochii lor

  O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray și Jess, alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire, e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

  Regia: Billy Ray
  35 1
  6.3