Filmele și serialele cu Chloë Grace Moretz

  • Chloë Grace Moretz

    Chloë Grace Moretz

    27 de ani
    Data nașterii: 10.02.1997
    Locul nașterii: Atlanta, Georgia, USA
  • Nimona (2023)

    Regia: Nick Bruno, Troy Quane
    10 0
    7.5
  • The Peripheral (2022)

    Periferic

    Prinsă într-un orășel din Apalași, singura scăpare a unei tinere e plăcerea zilnică a jocurilor video avansate. E o jucătoare atât de bună, încât o firmă îi trimite un nou sistem de testat, dar acesta vine cu o surpriză. În interiorul jocului își...

    140 9
    7.6
  • Regia: Mattson Tomlin
    39 9
    4.9
  • The Addams Family 2 (2021)

    Familia Addams 2

    Soții Addams se încurcă în aventuri mai ciudate și se trezesc implicați în înfruntări hilare cu tot felul de personaje nebănuitoare.

    Regia: Conrad Vernon, Greg Tiernan, Laura Brousseau
    38 6
    5.4
  • Tom and Jerry (2021)

    Tom și Jerry

    Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă nunta și cariera tinerei.

    Regia: Tim Story
    79 4
    5.2
  • Shadow in the Cloud (2020)

    O umbră între nori

    O femeie pilot din al Doilea Război Mondial care piloteaza un B-17 si transporta documente top secrete trebuie sa lupte cu o prezență malefică la bordul avionului.

    Regia: Roseanne Liang
    83 33
    5.0
  • Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019)

    Prințesa, "Condurii Roșii" și cei 7 pitici

    Șapte prinți transformați în pitici caută o pereche de conduri roșii fermecați care au puterea de a-i face înapoi cum erau. Dar aceștia aparțin unei fete care nu-i cedează cu una, cu două, căci are și ea nevoie de ajutor din partea celor șapte prinți

    Regia: Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang, Young Sik Uhm
    37 5
    6.4
  • The Addams Family (2019)

    Familia Addams

    O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie

    Regia: Conrad Vernon, Greg Tiernan
    74 7
    5.8
  • Greta (2019)

    Greta este un thriller psihologic despre o văduvă singură și misterioasă, a cărei prietenie cu o tânără naivă devine din ce în ce mai obsesivă și mai sinistră.

    Regia: Neil Jordan
    32 6
    6.0
  • Suspiria (2018)

    O tânără balerină călătorește la o prestigioasă școală de balet din Europa, doar pentru a descoperi că aceasta e condusă de către vrăjitoare.

    Regia: Luca Guadagnino
    46 17
    6.7
  • The Miseducation of Cameron Post (2018)

    Proasta creștere a lui Cameron Post

    Când Cameron își pierde părinții într-un accident de mașină, fata simte atât vină cât și ușurare: nu vor afla niciodată că este lesbiană. Ani mai târziu, Cameron locuiește cu mătușa ei pocăită și are o relație cu regina balului de absolvire.

    Regia: Desiree Akhavan
    15 4
    6.6
  • November Criminals (2017)

    Noiembrie criminal

    Filmul urmărește povestea a doi adolescenți în subteranul periculos al Washington-ului, în timp ce investighează uciderea prietenului lor.

    Regia: Sacha Gervasi
    49 6
    5.3
  • Brain on Fire (2016)

    Creier încins

    Filmul urmărește viața unei jurnaliste în plină ascensiune care suferă de o tulburare rară. Pelicula surprinde experiența oribilă a căderii în nebunie și miracolul medical care tras-o înapoi de pe marginea prăpastiei.

    Regia: Gerard Barrett
    31 2
    6.6
  • Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

    Vecini de coșmar 2

    Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că decid să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor, în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    5.7
  • The 5th Wave (2016)

    Al 5-lea val

    Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populația și a dus omenirea înapoi la Epoca de piatră.

    Regia: J Blakeson
    63 7
    5.2